Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Julia Kim, fosta preşedintă a Samsung Ungaria, preia conducerea operaţiunilor din România și Bulgaria

Julia Kim preia funcţia de președinte al Samsung Electronics România și Bulgaria (SEROM), începând din luna ianuarie 2022. Ea face parte din echipa Samsung de aproape 20 de ani şi are o experiență de peste 25 de ani în domeniul tehnologiei.

După ce a obținut diploma de licență în limba și literatura spaniolă în cadrul Universității Coreene, Julia Kim și-a început cariera în echipa de suport din cadrul departamentului de management din cadrul Samsung. Ulterior a activat în mediul de start-up, dar a revenit la Samsung, lucrând în mai multe departamente care țin de marketing strategic, precum: Product Planning / IMC, Online Marketing, EU Sales și Marketing.

În 2009 a fost repartizată la EVO (European Visual Operation) pentru EHQ din Londra și apoi s-a mutat la Samsung Electronics Baltics ca CE Business Manager. În 2015, a revenit în echipa de marketing global în departamentul de TV din Coreea, iar în 2020 a devenit președinte al Samsung Ungaria.