Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Veniturile organice ale TotalSoft au crescut cu peste 20% pentru al doilea an consecutiv

În primul trimestru al anului 2023, veniturile organice ale TotalSoft au crescut cu aprox. 23% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, după o creștere anuală de 26% în 2022. Veniturile provin în cea mai mare parte de pe piața internă, veniturilor generate de afacerile externe crescând și ele la aproximativ 35%.

Rezultatele sunt în conformitate cu așteptările companiei, pe fondul unei evoluții considerabile a nevoii de transformare digitală, resimțită acum de tot mai multe organizații. Această tendință a dus la o creștere a numărului de proiecte realizate pentru clienții existenți, care implică o serie de actualizări și adăugarea de noi funcționalități. Totodată, în această perioadă, compania și-a dezvoltat portofoliul cu noi clienți importanți.

Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft, anticipează o „creștere constantă în trimestrele următoare”.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, toate diviziile de business au fost pe creșeter, cele mai bune rezultate în primul trimestru al acestui an fiind obținute de Charisma Financial Services, cu o creștere de aproximativ 26% față de aceeași perioadă a anului 2022. Această evoluție se datorează finalizării cu succes a unor proiecte mari, cum ar fi cel de la Deutsche Leasing, parte a programului global de modernizare IT – Phönixx, cu impact asupra a 20 de sucursale internaționale.