Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Softserve achiziționează Hoverstate

SoftServe, companie globală de consultanță IT, preia Hoverstate, agenție digitală full service specializată în soluții mobile și web pentru a-și extinde expertiza în domeniul sănătății, biologiei, serviciilor bancare și financiare, transporturilor și logisticii. De asemenea, aceasta amplifică statutul Hoverstate de Specialized Pega Partner către o piață globală.

Expertiza Hoverstate cu platforma Pega accelerează optimizarea costurilor asociate cu transformarea proceselor de back-office. Abordarea lor orientată spre design reputațional pentru front-end asigură o implicare mai profundă a clienților. În plus, Hoverstate aduce organizații de renume din domeniul sănătății pe lista de clienți SoftServe. Acestea vor accelera rezultatele de business prin valorificarea investițiilor existente în soluții tehnologice furnizate de Amazon Web Services, Google, Microsoft, NVIDIA și SiteCore.

SoftServe are peste 12.000 de angajați în 14 țări din America de Nord, EMEA, APAC și America Latină. Acestora li se adaugă birourile Hoverstate din Statele Unite și Italia. Directorul de strategie și Managing Partner-ul Hoverstate, Rob Fauver și Directorul de inovare și Managing Partner-ul, Kyung Ahn se vor alătura SoftServe.