Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Manel Balesteros, CEO SII România: Avem 650 de angajați, vrem să ajungem la 750 anul viitor și la 1000 în următorii 3 ani

SII România a încheiat anul fiscal 2022 – 2023 cu o cifră de afaceri de 33 milioane euro, în creștere cu aproximativ 68%, comparativ cu anul fiscal precedent. Compania are, în prezent, 650 de angajați, numărul proiectelor crescând cu 200% în ultimii ani. Pentru anul fiscal 2023 – 2024, SII România estimează venituri de 40 milioane euro.

În prezent, aproximativ 72% dintre proiecte sunt locale și 28% internaționale. Expansiunea s-a realizat atât prin proiecte naționale, cât și prin proiecte dezvoltate la nivel de grup, livrate cu ajutorul modelului de lucru global One Team (model de lucru bazat pe echipe distribuite la nivel internațional), care permite companiei acces la peste 12.000 de ingineri software, în colaborare cu filiale din Franța, Elveția, Germania, UK și Belgia.

Manel Balesteros, CEO SII România, precizează că „pentru anul fiscal viitor urmărim atingerea pragului de 750 de angajați”.

În cadrul SII România activează peste 650 de membri, dintre care peste 550 sunt ingineri software. În ultimii trei ani, echipa operațională a crescut cu aproape 200%.

În următorii 3 ani, SII România țintește pragul de 1000 de angajați.

SII România face parte din SII Group, companie multinațională de top din domeniul tehnologiei. Filiala locală a fost deschisă în anul 2009 și furnizează servicii de dezvoltare software (digital și inginerie) și IT outsourcing. Principalele industrii deservite de SII România prin divizia Digital sunt: IT, Telecommunications, Banking & Finance, Insurance, Energy, Manufacturing, Agriculture, iar prin divizia Inginerie: Automotive, Transport, Aerospace & Defense.