Noile smartphone-uri flagship Huawei, nova 11 și nova 11 Pro, disponibile de la 2699 lei

HUAWEI lansează seria de smartphone-uri nova 11, respectiv modelele nova 11 și nova 11 Pro, disponibile pentru precomandă din 8 iunie cu prețuri începând de la 2699 lei în magazinului online HuaweiStore.ro.

Seria nova 11 este disponibilă în două variante: Flawless OLED Curved Display și Flawless OLED Flat-Edge Display. Modelul nova 11 Pro are un ecran de 6,78 inci[1] proiectat cu margini teșite la 66°. Ecranul său are o capacitate de rezistență la cădere de 10 ori mai mare decât cea a modelului nova 10 Pro, datorită sticlei Kunlun Glass personalizată[2].

HUAWEI nova 11 are o grosime de doar 6,88 mm și cântărește 168 de grame[3]. Marginile display-ului de 6,7 inci generează un raport ecran/corp ridicat, de 93,4%.

Este disponibil în două culori: verde și negru. Modelele HUAWEI nova 11 Pro Verde și Negru prezintă în premieră modelul nova Monogram Vegan Leather Design.

Modelul de granulație lychee, preferat de tineri, permite o senzație relaxantă pe piele, precum și o rezistență ridicată la cădere și la uzură, se precizează într-un comunicat de presă al companiei.

Seria HUAWEI nova 11 este prima care lansează sistemul Display Turbo, cu tehnologiile de afișare HDR foto high dynamic display, 1440 Hz PWM dimming și tehnologii de îmbunătățire a sincronizării tactile. Kunlun Glass își face apariția pentru prima dată pe seria nova. Capacitatea de rezistență la cădere a telefonului este, de asemenea, de 10 ori mai puternică decât cea a modelului nova 10 Pro, fiind și mai fiabil[4]. HUAWEI Kunlun Glass este primul care a obținut certificarea de cinci stele de rezistență la cădere a sticlei din partea SGS din Elveția.

Nova 11 Pro valorifică tehnologia îmbunătățită HUAWEI Multi-Vision Photography, cu 60 MP Ultra Portrait Dual Camera, unghi ultra-wide de 100 de grade, 1/2.61 inci, calitate a imaginii 4K[5]. Camera frontală de 8 MP Close-up Portrait suportă un zoom optic 2x și un zoom digital de până la 5x, inclusiv de 0,7x pentru fotografii de grup, de 1x pentru selfie HD, de 2x pentru portret texturat și de 5x pentru o experiență close-up de machiaj.

Nova 11 Pro și nova 11 au cameră Ultra Vision de 50 MP, unitate de imagistică RYYB Ultra Vision de 50 MP, și cameră Macro Ultra-Wide de 8 MP.

O disipare adecvată a căldurii este, de asemenea, importantă pentru a asigura o funcționare fără probleme în modul jocuri. Seria nova 11 este echipată cu un sistem de răcire patentat de HUAWEI, din grafen, cu conductivitate termică ultra-înaltă, pentru a îmbunătăți capacitatea de disipare a căldurii cu 7%[6] față de generația anterioară. Designul cu 10 canale și dot-matrix water-pool îmbunătățește eficiența de disipare a căldurii VC cu 60%[7] față de soluțiile tradiționale.

Telefonul vine, de asemenea, cu algoritmi de predicție inteligentă, pentru a crește durata de viață a bateriei pentru jocuri cu 10%, a reduce latența jocurilor cu 5% și a scădea temperatura întregului dispozitiv cu 1°C , comparativ cu nova 10 Pro.

Seria HUAWEI nova 11 este echipată cu o baterie de 4500 mAh[8], cu tehnologii cu o singură celulă și multi-tab pentru a obține o energie de lungă durată.

Nova 11 Pro beneficiază de HUAWEI 100 W SuperCharge Turbo[9], astfel încât dispozitivul poate fi încărcat la 60% în 10 minute și complet în 20 de minute atunci când ecranul este oprit.

Cea mai rapidă experiență de încărcare poate fi obținută atunci când ecranul este pornit și smartphone-ul poate fi încărcat la 50% în 15 minute atunci când este utilizat pentru vizionarea de videoclipuri, pentru a ajuta utilizatorii să depășească anxietatea legată de bateria descărcată[10].


[1] Ecranul măsoară 6,78 inci pe diagonală, presupunând un dreptunghi standard. Suprafața reală de afișare poate fi mai mică decât valoarea indicată, din cauza prezenței colțurilor rotunjite.

[2]Datele provin de la laboratoarele Huawei.

[3] Date provin de la laboratoarele Huawei.

[4]Datele provin de la laboratoarele Huawei.

[5]Pixelii pot varia în funcție de mod și de setări. Rezoluția implicită de înregistrare este 1080p și, prin urmare, setările de rezoluție video trebuie ajustate pentru a implementa filmarea 4K.

[6] Datele provin din laboratoarele Huawei.

[7] Datele provin din laboratoarele Huawei.

[8]4500 mAh este capacitatea tipică a bateriei.

[9]4500 mAh este capacitatea tipică a bateriei.

[10]Datele de încărcare provin de la laboratoarele Huawei. Când temperatura este de 25±1°C și umiditatea relativă este de 45%-80%, utilizați încărcătorul și cablul original HUAWEI SuperCharge, activați modul Turbo și urmăriți un scurt videoclip pe ecran, iar telefonul poate fi încărcat de la 3% la 50% în 15 minute. (În timpul încărcării, temperatura telefonului crește ușor, ceea ce este normal.) Performanța reală de încărcare poate varia în funcție de produs, de obiceiul de utilizare și de mediu.