Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

SeedBlink se extinde în Germania, Austria și Elveția și vizează investiții de 1,5 milioane euro în 8 start-up-uri în 2023

Platforma de coinvestiții SeedBlink se extinde în Germania, Austria și Elveția (spațiul DACH), sub coordonarea lui Eric Bartha, în calitate de Head of Investment Management în cadrul SeedBlink.

Până în present, SeedBlink a contribuit la finanțarea ecosistemului DACH cu peste 1,3 milioane de euro, având în portofoliu companii precum start-upul german de biotehnologie MK2 Biotechnologies, MedTech-ul BrainHero – care se adresează copiilor cu boli din spectrul autist și ADHD, Swisspod – un start-up elvețian care dezvoltă un sistem de transport terestru de foarte mare viteză, Fretello – un start-up austriac pentru învățarea interpretării la chitară și Tripmakery – un start-up de rezervări de călătorii pentru grupuri mari.

SeedBlink a lansat de curând o rundă pentru Nuumi – o companie germană din domeniul medical care are ca obiectiv să vindece dependențele și va lansa o rundă în perioada următoare pentru SmartNanotubes – un start-up german deep tech care a dezvoltat primul cip detector de gaze din lume pentru mass-market.

„Prin parteneriatul cu VC-uri și business angels locali, ne propunem ca în 2023 să coinvestim peste 1,5 milioane de euro în opt start-upuri și plănuim să dublăm aceste volume în 2024„, a declarat Eric Bartha, Head of Investment Management la SeedBlink.

SeedBlink a mobilizat până în prezent prin intermediul rețelei sale de investitori aproximativ 200 de milioane de euro în start-upuri tech din Europa.