Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Valentin Popoviciu, DIGI – RCS&RDS @ Gala DX 2022: Investim exact în acele domenii în care maximizăm accesibilitatea serviciilor pentru clienți. Ducem digitalizarea către fiecare cetățean din România, indiferent că este la țară sau la oraș.

Valentin POPOVICIU, Vicepreședinte DIGI | RCS&RDS @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile

BEST PORTABILITY  & ROMANIAN 5G EXPANSION ABROAD AWARD – DIGI
– Valentin POPOVICIU, 
Vicepreședinte | DIGI RCS&RDS

Mulțumim foarte mult pentru acest premiu!

Pentru noi, acest premiu este unul al constanței, pentru că ceea ce vedem în portabilitate reprezintă alegerea clienților pentru serviciilor noastre. 

Totodată, este un premiu care vine să confirme că ceea ce oferim clienților este de calitate și ceea ce își doresc și le mulțumim pentru acest lucru, pentru că este cea mai importantă confirmare că facem ceea ce trebuie și facem acest lucru de peste 25 de ani.

Am încercat să investim exact în acele domenii în care maximizăm accesibilitatea serviciilor pentru clienți. Practic, când spunem că maximizăm accesibilitatea serviciilor este ceea ce încercăm să facem ca să ducem digitalizarea către fiecare cetățean din România, indiferent că este la țară sau la oraș.

VIDEO

Credem că, prin ce am făcut, am pregătit terenul să avem tot ce ne trebuie astfel încât serviciile publice să fie adresabile oricărui român.

5G, în foarte scurt timp, va înlocui 4G și vom vedea o nouă transformare tehnologică, care ne va lua pe toți pe sus, și vom avea servicii pe care nici nu le bănuim astăzi.

Grupul nostru s-a dus către țări care au fost deschise în a primi noi operatori dinamici și antreprenoriali, care pot schimba ceva în piață în beneficiul utilizatorilor.