Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Veniturile Datanet Systems au crescut cu 12% în 2023

Cifra de afaceri a integratorului IT Datanet Systems a crescut cu 12% în 2023 față de anul precedent, ajungând la 41,7 milioane euro. 60% dintre venituri au fost generate de soluții dedicate rețelelor de date, iar sectoarele cu ponderea cea mai mare în cifra de afaceri au fost telecomunicațiile, serviciile financiare și sectorul public.

Principalele proiecte derulate de Datanet Systems în anul 2023 au fost, conform oficialilor companiei, cel mai mare proiect SD-WAN din România pentru Mega Image, infrastructuri de comunicații bazate pe tehnologii Cisco pentru Vodafone și Orange, precum și câștigarea unor licitații publice în proiecte derulate cu MAPN (infrastructură de rețea Cisco Systems) și STS (echipamente de comunicații pentru viitoarea platformă de cloud guvernamental).

În 2023, Datanet a derulat, cu susținerea grupului Soitron din care face parte, primul proiect de evaluare a poziției și strategiei de securitate, la o companie din România. Relația de parteneriat cu Cisco Systems s-a consolidat prin obținerea în premieră națională a certificării Cisco Partner Lifecycle Services – Support, dar și a certificării de specialiști. Cei 76 de angajați ai Datanet Systems dețin peste 260 de certificări profesionale tehnice, dintre care 183 pentru Cisco Systems.

Dragoș Stroescu, Director executiv Datanet Systems, precizează că în 2023.” Una dintre provocările noastre majore a fost alinierea la tehnologiile de nouă generație, care includ elemente de machine learning, inteligență artificială, asistenți virtuali și voice recognition. Aceste tehnologii sunt îmbrățișate tot mai mult pe piața locală și ne obligă să acordăm o atenție ridicată pregătirii profesionale a oamenilor pentru a fi la zi cu tot ceea ce apare în industria IT.,” afirmă

Prioritățile de business pentru 2024 includ extinderea portofoliului de soluții și servicii de securitate cibernetică, printr-o mai strânsă colaborare cu Soitron și preluarea unor bune practici existente la nivelul grupului. Datanet Systems vizează și consolidarea parteneriatelor cu producători precum Juniper, F5, Palo Alto și Fortinet, precum și exploatarea comercială a achiziției și integrării companiei Splunk de către Cisco Systems.