Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Un deceniu de „Bursele Telekom” – Peste 2.200 de aplicanți, peste 400.000 de euro oferiți prin burse lunare, 110 studenți beneficiari

Telekom Romania anunţă lansarea celei de-a zecea ediții a programului „Bursele Telekom”, prin care urmărește să identifice și să susțină financiar 5 tineri cu rezultate academice excepționale. Programul este deschis studenților admiși într-o instituție de învățământ superior de stat din România, aflați în anul I, învățământ la zi, profil real, la una dintre specializările: automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației. Susținerea financiară este în valoare de 2.080 de lei lunar pentru fiecare student, sumă acordată în perioadele ianuarie – iunie și octombrie – decembrie 2020.

Programul „Bursele Telekom” se înscrie în seria iniţiativelor Telekom Romania pentru sprijinirea educației și digitalizarea societății, în contextul în care România înregistrează un deficit în privința specialiștilor TIC încadrați în muncă, ocupând locul 27 din cele 28 de state membre ale UE în cadrul Indicelui economiei și societății digitale (DESI). Doar 2,1% specialiști TIC sunt încadrați în muncă, față de media UE de 3,7%, și doar 29% dintre persoanele cu vârsta cuprinsă între 16-74 de ani au competențe digitale de bază, aproape la jumătate față de nivelul UE (57% în ansamblu).

De 10 ani Telekom Romania susține și încurajează performanța tinerilor în educație prin intermediul programului Bursele Telekom. De la lansarea programului, peste 2.200 de studenți cu rezultate academice excepționale ne-au acordat încrederea lor și s-au înscris în competiție, iar 110 dintre aceștia au beneficiat de susținere financiară din partea Telekom.

Suntem convinși că cei peste 400.000 de euro alocați burselor au reprezentat o investiție necesară pentru ca acești tineri să aibă șansa de a-și maximiza potențialul în România. Ne dorim ca programul Bursele Telekom să continue să ofere viitorilor lideri șansa de a-și urma pasiunea pentru domeniul studiat, să fim partenerul și sprijinul de care au nevoie la început de drum”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom Romania.

Competiția „Bursele Telekom” este organizată în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere către Telekom Romania, pe website-ul www.burseletelekom.ro. În această etapă vor fi selectați 10 finaliști, care se vor califica în etapa a doua, participarea la un interviu, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 5 burse.

A zecea ediție a programului „Bursele Telekom” se desfăşoară în perioada 18 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020, astfel:

  • 18 noiembrie 2019, ora 08:00 – 15 decembrie 2019, ora 23.59  –  înscrierea candidaților pe website-ul www.burseletelekom.ro;
  • 10 ianuarie 2020 – anunţarea celor 10 finaliști;
  • 14 ianuarie 2020 – sesiunea de interviuri cu juriul „Bursele Telekom”;
  • 15 ianuarie 2020 – anunţarea celor 5 studenți câștigători.

Juriul „Bursele Telekom” este format din profesioniști din domeniul comunicării și cadre didactice universitare de specialitate, astfel: Cristina Bazavan – Blogger, jurnalist Europa FM, Radio 21, Emil Cazacu -Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Mihaela Perianu – Fondator şi Managing Partner, AIMS Executive Search & Consulting, Sorin Psatta – Lector, Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti și Integrated Communication Director, Graffiti BBDO România și Ruxandra Vodă – Corporate Communications Director, Telekom Romania.

„Bursele Telekom” este un program de responsabilitate corporativă al Telekom Romania, organizat cu scopul de a identifica tineri cu potențial de lideri, pasionați de domeniul pe care şi l-au ales pentru studiu, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat. Programul a fost lansat în anul 2010 și a susținut an de an studenți cu performanţe deosebite în domeniul lor de studiu. Până în prezent, 110 bursieri, studenți la universități de prestigiu din România, au beneficiat de susținere financiară din partea Telekom. Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.