Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Orange România are un nou CFO, Carl Al Khawand

Carl Al Khawand este noul Chief Financial Officer (CFO) al Grupului Orange România, de la 1 iulie 2024. Acesta va prelua responsabilitățile Adelei Guédon, care-și va continua cariera în cadrul Grupului Orange din poziția de CFO al diviziei de securitate cibernetică, Orange Cyberdefence. Principalul obiectiv din mandatul lui Carl Al Khawand este să asigure o performanță financiară stabilă în contextul fuziunii dintre Orange Romania SA și Orange Romania Communications SA.

Cu o experiență de peste 10 ani în cadrul Grupului Orange, Carl este în prezent Director Financiar pentru regiunea Nord-Est a Orange Franța, supervizând planificarea și analiza financiară pentru mai multe unități operaționale, printre care magazinele Orange, departamentele call center, real estate și pentru implementarea fibrei optice. Anterior, Carl a ocupat funcția de Director de Proiecte Strategice în cadrul Orange Franța, unde a fost responsabil de analize strategice, procese de segregare și modele de restructurare financiară.

Carl a absolvit două programe de Master, unul în Inginerie Mecanică de la ESTACA și un al doilea în Strategie și Management de la ESSEC Business School.

De-a lungul carierei sale, a studiat și a lucrat în medii culturale diverse, în mai multe țări, precum Arabia Saudită, Liban, Franța, SUA, Italia și România.