Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Noua soluție Digital Hybrid Cloud de la Atos și VMware

cloud symbol combined with electronic board, concept of cloud computing

Atos anunță lansarea Digital Hybrid Cloud, o soluție de cloud hibrid fully-managed, realizată în parteneriat cu VMWare. „Sunt încântat să anunț lansarea soluției noastre globale Digital Hybrid Cloud, dezvoltată în parteneriat cu VMware. În prezent, companiile au nevoie de o infrastructură digitală agilă, scalabilă și cât mai sigură, pentru a putea crește și una care să le permită să investească în aplicații noi, native în cloud, pentru a fi competitivi în piață. Soluția noastră Digital Hybrid Cloud se integrează perfect în arhitectura IT existentă și permite o evoluție flexibilă a capabilităților digitale care se dezvoltă odată cu businessul, fără a perturba procesele existente. Mai mult, le permite companiilor să inoveze, oferindu-le flexibilitate, securitate și control sporite”, precizează Eric Grall, VP Executive Senior – Head of Global Operations în cadrul Atos.

Atos Logo. (PRNewsFoto/Atos) (PRNewsfoto/Atos)

Noua soluție este rezultatul vastei expertize Atos în implementarea și gestionarea end-to-end a serviciilor cloud și a celor mai recente soluții cloud oferite de VMware. Digital Hybrid Cloud ajută companiile în tranziția către infrastructuri multi-cloud prin diminuarea timpului necesar pentru dezvoltarea și lansarea propriilor produse software pe piață și reducerea costurilor, având un TCO mai scăzut (Costul Total al Proprietății – Total Cost of Ownership).

Această soluție multi-cloud scalabilă, mai sigură și mai fiabilă, permite clienților să ruleze atât aplicații tradiționale, cât și aplicații enterprise noi, native în cloud, pe o singură platformă în medii cloud private și publice. De asemenea, oferă vizibilitate completă pe toate segmentele de cloud, pentru a ajuta la optimizarea și controlul utilizării cloudului.

Renume mondial și experiență dovedită

În dezvoltarea acestei soluții, Atos s-a bazat pe experiența sa semnificativă și capabilitățile de dezvoltare a infrastructurilor cloud ale celor 11 hub-uri cloud multi-tenant și cei peste 10.000 de experți cloud ai companiei, din 8 Centre de Livrare Globală din întreaga lume. În rolul său de partener IT global al IOC (Comitetul Olimpic Internațional), Atos a dezvoltat și orchestrat sisteme IT esențiale, bazate pe cloud, pentru 9 ediții ale Jocurilor Olimpice. De asemenea, Atos a dezvoltat și operează în continuare una dintre cele mai mari rețele de cloud la nivel global, proiect realizat printr-una dintre cele mai mari alianțe din lume cu VMware.

Securitate și control optime

Lider european și una dintre cele mai mari companii de cybersecurity din lume, Atos are o echipă globală de peste 5000 de specialiști în securitate și o rețea mondială de Centre Operaționale de Securitate (SOC). Experiența și expertiza Atos se reflectă și în conceperea soluției Digital Hybrid Cloud, ce permite stocarea datelor clientului în deplină siguranță și în conformitate cu standardele corporate de gestionare a riscurilor.

Ne bucurăm să construim în continuare pe fundația parteneriatului nostru de opt ani cu Atos, soluția Digital Hybrid Cloud fiind un exemplu concret. Această soluție modulară oferă flexibilitate, agilitate și permite stocarea în siguranță a datelor clienților, astfel încât companiile pot continua să inoveze fără a-și compromite securitatea”, precizează Susan Nash, SVP – Strategic Corporate Alliances în cadrul VMware.

Atos este recunoscut ca lider global în cloud de către analiștii importanți ai industriei în domeniul migrației și managementului cloud, precum Gartner în raportul Magic Quadrant for Data Center Outsourcing & Hybrid Infrastructure Managed Services in US, Europe și NelsonHall în Cloud Infrastructure Migration & Management al APAC.