Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Mihai Verșescu, PATRES @ GREEN IS THE NEW DIGITAL: Transformarea digitală este în strânsă legătură cu producția de energie regenerabilă, care este impredictibilă și, în contextul descentralizării producției de energie electrică, este neapărat necesară digitalizarea rețelei. Nu trebuie uitat rolul prosumatorilor, care în viitor vor fi din ce în ce mai mulți din cauza prețului ridicat al energiei, iar fără digitalizare sistemul nu îi va putea prelua.

Mihai VERŞESCU – Secretar General – PATRES – Organizaţia Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România @ Conferința GREEN IS THE NEW DIGITAL organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 9 septembrie 2022.

„Energia regenerabilă nu este de vină pentru prețurile mari din piață, dimpotrivă. Dacă bate vântul și este soare, prețul la energie scade. Prețul la energie pe bursă îl dă producătorul marginal, adică producătorul convențional din surse clasice/fosile.

În România, ponderea energiei regenerabile se situează între 24% și 25%. Țara noastră a ocupat locul 6 în urmă cu ceva ani, acum am coborât pe locul 8. Din 2016 și până în prezent nu s-a mai investit în niciun megawatt de energie, inclusiv regenerabilă.

PATRES a luat ființă pe fondul unor schimbări legislative din anul 2013, care au fost în defavoarea producătorilor de energie electrică regenerabilă.

CONFERINŢA LIVE – Intervenţia dlui. Mihai Verşescu (min. 03:17:40)

Transformarea digitală este în strânsă legătură cu producția de energie regenerabilă. Producția de energie regenerabilă este impredictibilă și, în contextul descentralizării producției de energie electrică, este neapărat necesară digitalizarea rețelei.

Provocarea în acest domeniu de acum încolo va începe, pe fondul marilor investiții în capacități de energie regenerabilă. Nu trebuie uitat rolul prosumatorilor, care în viitor vor fi din ce în ce mai mulți din cauza prețului ridicat al energiei, iar fără digitalizare sistemul nu îi va putea prelua.

La nivelul industriei, din păcate, nu există norme privind stocarea energiei.”