Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

VIDEO Doreen Bogdan-Martin – aleasă, la Bucureşti, prima femeie secretar general ITU în cei 157 de ani ai agenţiei ONU pentru ICT

În urma alegerilor, Doreen Bogdan-Martin, reprezentanta Statelor Unite ale Americii, a primit majoritatea voturilor statelor membre ITU, devenind astfel prima femeie care va conduce agenția specializată în telecomunicații a ONU în istoria sa de 157 de ani. Obiectivul asumat al noului secretar general ales îl reprezintă creșterea conectivității la nivel global. Doreen Bogdan-Martin a ocupat, în ultimii 4 ani, poziția de director al Biroului de Dezvoltare din cadrul ITU, fiind un specialist recunoscut la nivel internaţional în industrie.

Alegerile ITU au avut loc astăzi în cadrul Conferinței plenipotențiare a ITU (PP-22) de la București, România, reprezentanții statelor membre votând în sesiunea de dimineață a reuniunii. Bogdan-Martin a câștigat poziția cu 139 de voturi, din 172 de voturi exprimate.

„Fie că este vorba de copiii de astăzi sau de copiii copiilor noștri, trebuie să le oferim o bază puternică și stabilă pentru dezvoltare. Lumea se confruntă cu provocări semnificative – escaladarea conflictelor, o criză climatică, securitatea alimentară, inegalitățile de gen și 2,7 miliarde de oameni fără acces la internet. Cred că noi, cei de la ITU împreună cu membrii noștri, avem ocazia de a fi parte din schimbare. Inovarea continuă poate și va fi un factor cheie pentru a facilita rezolvarea multora dintre aceste probleme” a declarat Bogdan-Martin.

Secretarul general ales a promis „ să conducă această instituție pe căi inovatoare și din ce în ce mai relevante pentru statele membre, spre creșterea conectivității, atingerea Obiectivelor de dezvoltare durabilă ale ONU (SDG) și conectarea celor neconectați”.

Bogdan-Martin este prima femeie care va conduce ITU, organizaţie care a fost înființată în 1865 și a devenit agenția specializată a Națiunilor Unite în 1947. Contracandidatul doamnei Bogdan-Martin a fost Rashid Ismailov (Federația Rusă), fost vice-ministru al telecomunicațiilor, care a primit 25 de voturi, reprezentând tot atâtea ţări ale lumii cu delegaţi la Bucureşti.

S22-PP-Doreen

Ce va urma la Conferinţa ITU – PP22?

Votul pentru conducerea ITU de astăzi va fi urmat de alegeri pentru mai multe funcţii executive, după cum urmează: cea de Secretar general adjunct, cea de director al Biroului de Radiocomunicații, al directorului Biroului de Standardizare și directorului Biroului de Dezvoltare, dar și pentru Consiliul de reglementare radio format din 12 membri și locurile statelor membre alocate regional în Consiliul ITU cu 48 de locuri, care guvernează ITU între Conferințele plenipotențiare cuadrienale, conform oficialilor ANCOM.

Conferința Plenipotențiară a Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (ITU) are loc în perioada 26 septembrie – 14 octombrie la Palatul Parlamentului din București. Pe parcursul celor trei săptămâni, se preconizează că PP-22 va atrage aproximativ 4.000 de participanți, inclusiv șefi de stat și demnitari la nivel înalt din cele 193 de state membre ale ITU.

PP-22 va stabili politicile generale ale ITU, precum și planurile strategice și financiare pentru perioada 2024-2027, care vizează întreaga activitate a ITU, dar, cu precădere, aspecte-cheie ca incluziunea digitală și reducerea decalajului digital, sau cele mai bune modalități de a mobiliza inteligența artificială (IA), internetul obiectelor (IoT) și rețelele 5G și viitoare către 6G, împreună cu alte tehnologii noi și emergente, pentru a îmbunătăți modul în care oamenii din întreaga lume trăiesc și muncesc.

Mai multe informații despre noul secretar general ales sunt disponibile aici, iar despre alegerile de la București găsiți aici.