Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Start-up-ul de rezervări BOOKR semnează un parteneriat cu Uber prin care utilizatorii vor avea prețuri preferențiale la serviciile de transport

Flavius Fulea, CEO și cofondator BOOKR, anunţă că aplicaţia mobilă pe care a dezvoltat-o pentru realizarea și gestionarea programărilor, dedicată clienților și business-urilor din servicii, intră în parteneriat cu Uber şi va oferi utilizatorilor reduceri de până la 50% la serviciile de transport comandate direct din aplicația de rezervări. Parteneriatul se înscrie în direcția strategică de dezvoltare a companiei și a digitalizării întregului proces de programări. „Pe scurt, BOOKR îți face programarea și te și duce la ea. Astfel, utilizatorii Uber aflați la prima cursă vor beneficia de 50% reducere la serviciile de transport, folosind aplicația BOOKR și, dacă sunt deja clienți activi UBER, beneficiază de o reducere de 10% la fiecare cursă, ori de câte ori își onorează programarea făcută prin BOOKR”, explică oficialul BOOKR.

Lansată la începutul anului 2021, BOOKR se poziţionează ca fiind prima aplicație de booking din lume cu tur virtual 3D integrat, ce permite vizualizarea imediată a locației și oferă un plus de transparență și vizibilitate business-urilor partenere.

Aplicația BOOKR facilitează administrarea afacerii la distanță, managementul programărilor și al relațiilor cu clienții (CRM) 100% digital, pentru a organiza și etapiza interacțiunile cu clienții. Păstrarea istoricului pe fiecare interacțiune îi permite businessului să analizeze constant satisfacția clienților, evoluția principalilor indicatori de business, dar și oportunitatea de a dezvolta un cross-sell.

BOOKR are, în prezent, peste 20.000 de utilizatori și peste 200 de business-uri înscrise, din domeniul medical și din domeniul înfrumusețării (hairstyling, manichiură, masaj, make-up, barber shop). Aplicația este folosită în 21 de orașe din România, printre care  și Cluj-Napoca și București. 

„Avem în vedere creșterea prezenței în fiecare județ, pe ambele verticale, medical și beauty. Estimăm că, până la finalul anului, vom ajunge la 60.000 de utilizatori și la 360 de business-uri înscrise în aplicație, care vor genera peste 2 milioane de rezervări prin BOOKR”, mai spune Flavius Fulea.

BOOKR are în plan extinderea echipei la peste 20 de membri până la finalul anului viitor, de la 9, câți sunt în prezent.

La finalul anului trecut, BOOKR a atras o investiție pre-seed de 120.000 de euro, la o evaluare inițială a business-ului de 1 milion de euro. Fondurile atrase vor fi folosite pentru dezvoltarea aplicației în ambele verticale. Totodată, reprezentanții BOOKR iau în calcul și extinderea la nivel internațional, o decizie în acest sens urmând să fie luată, cel mai devreme în ultimul trimestru al acestui an.