Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Samsung lansează un serviciu de rețete personalizate cu ajutorul inteligenței artificiale

Samsung Electronics a lansat Samsung Food, o platformă personalizată pentru alimente și rețete, susținută de inteligența artificială.

Platforma este disponibilă în opt limbi[1], în 104 țări din întreaga lume, și include peste 160.000 de rețete și poate fi văzută ca un asistent personalizat cu recomandări despre noi feluri de mâncare, cu care să creați planuri de masă personalizate și să comandați ingrediente online.

Samsung Food folosește o bază de date extinsă a platformei inteligente de alimente Whisk, achiziționată de Samsung Next în 2019, care utilizează tehnologia Food AI, ce sugerează mese în funcție de preferințele utilizatorului și sezon.

Samsung Food oferă sugestii pentru descoperire și personalizare de rețete, planificare adaptată a meselor, gătit conectat și funcții de distribuire pe rețelele sociale.

Pe lângă dispozitivele mobile, utilizatorii pot accesa serviciul Samsung Food folosind frigiderele lor Bespoke Family Hub™[2]. Accesată de pe ecranul tactil al Family Hub™, Samsung Food oferă recomandări de rețete pe baza unei liste de alimente disponibile gestionate de către utilizator.[3]

Samsung Food vine și cu o funcție de Personalizare a Rețetelor, permițând aplicației Food AI să modifice direct o rețetă salvată. De exemplu, puteți transforma o rețetă într-o versiune vegană sau vegetariană.

Pentru a crea planuri zilnice de mese individualizate pentru utilizatori, aplicația face recomandări create de AI pe baza datelor utilizatorilor[4], preferințelor alimentare și specificul culinar preferat, permitând utilizatorilor să le adauge la planificatorul lor de mese. Detaliile nutriționale ale ingredientelor sunt disponibile în orice moment, iar utilizatorii pot adăuga elemente la lista lor de cumpărături Samsung Food și apoi să o trimită direct in lista de cumparături a unui magazin online, la checkout-ul.[5]

Cu Samsung Food puteți să setați cronometrul, să preîncălziți cuptorul[6] și să trimiteți setările de gătit ale rețetelor direct către cuptor[7], prin modul de gătit ghidat pas cu pas, totul direct de pe telefon. Începând cu Cuptorul Bespoke, Samsung intenționează să conecteze numeroase electrocasnice, inclusiv plitele cu inducție Bespoke și cuptoarele cu microunde Bespoke, la Samsung Food până la sfârșitul anului.

Tot până la sfârșitul anului, Samsung urmărește să integreze Samsung Health cu Samsung Food, pentru ca utilizatorii să poată primi sugestii pentru gestionarea dietei, prin sincronizarea informațiilor precum IMC (Indicele de Masă Corporală) și consumul de calorii cu Samsung Food.


[1]Aplicația susține limba engleză (SUA), limba engleză (Marea Britanie), limba germană, limba spaniolă (Spania), limba spaniolă (Mexic), limba franceză, limba italiană și limba coreeană. Alte limbi pot fi adăugate ulterior.

[2] Toate modelele de frigidere Bespoke Family Hub™ suportă serviciul Samsung Food prin conexiune Wi-Fi și conectarea la un cont Samsung.

[3] O funcționalitate de rețete personalizate pentru Family Hub va fi disponibilă mai târziu în acest an prin actualizări.

[4] Detaliile personale, inclusiv vârsta, înălțimea, greutatea, genul și nivelul de activitate, pot fi introduse în Samsung Food.

[5] În prezent, serviciul este disponibil în anumite țări/regiuni. Retailerii disponibili vor varia în funcție de țara/regiunea dumneavoastră, care este detectată automat în funcție de adresa IP.

[6] Această funcție este disponibilă doar pentru Cuptorul Bespoke conectat la SmartThings. Funcția ar putea să nu funcționeze în unele cuptoare.

[7] Funcționalitatea de gătit prin Samsung Food este disponibilă doar pentru electrocasnicele Samsung conectate la SmartThings.