Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

SoftServe lansează o direcție de cercetare dedicată Generative AI

Compania de IT SoftServe lansează o direcție de cercetare dedicată Generative AI (GenAI), în care o echipă globală de specialiști va experimenta și dezvolta soluții bazate pe inteligența artificială generativă.SoftServe este prezentă în România din mai 2022, sub conducerea lui Dan Paraschiv (foto), și are o echipă locală de peste 100 de persoane, intenționând să crească până la 800 pe termen mediu.

Piața globală de inteligență artificială generativă este estimată la 43 de miliarde de dolari în 2023 și, potrivit analiștilor, va crește la 667 de miliarde de dolari până în 2030.

Scopul noii direcții este de a accelera implementarea tehnologiilor AI disruptive, cum este GenAI, în diferite domenii și industrii. De asemenea, compania își propune să își extindă expertiza în domeniul învățării automate și al modelelor de inteligență artificială multimodale.

Inteligența artificială generativă este o tehnologie avansată care oferă computerelor capacitatea de a crea conținut nou (texte, imagini, muzică sau videoclipuri) pe cont propriu.

În cadrul direcției Gen AI, SoftServe va lucra în următoarele domenii cheie: cercetarea și validarea aplicațiilor de inteligență artificială generativă, testarea AI pe cazuri de afaceri specifice, scalarea rapidă și industrializarea inteligenței artificiale.

Specialiștii SoftServe vor utiliza instrumente și platforme tehnologice precum AWS, Google Cloud, Microsoft Azure și NVIDIA.

SoftServe are aproximativ 12.000 de angajați în 50 de birouri aflate în întreaga lume.