Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

50% reducere de “DIGI Days”, exclusiv online

În săptămâna 09 octombrie – 15 octombrie, clienții existenți care aleg să își porteze numărul de telefon în rețeaua DIGI, primesc o reducere de 50% din valoarea abonamentului, iar prețul pachetului Nelimitat poate ajunge la 2,5 euro/lună în primele 6 luni, pentru date mobile și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă,SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

În același timp, abonații actuali care optează pentru serviciul de internet fix Fiberlink 500 Mbps vor achita lunar 15 lei (TVA inclus), respectiv 20 lei (TVA inclus) pentru Fiberlink 1000 Mbps. În funcție de configurația pachetului ales de televiziune digitală și analogică, utilizatorii vor beneficia, de asemenea, timp de 6 luni, de aceeași promoție, la tarife lunare reduse cuprinse între 13 lei și 15 lei(TVA inclus).

Disponibilă exclusiv online, campania DIGI Days se adresează utilizatorilor care dețin minimum un serviciu instalat și doresc să adauge unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, să treacă la un pachet superior sau să activeze o extraopțiune. Reducerea se acordă numai pentru serviciile și extraopțiunile TV suplimentate în această perioadă, nu și celor activate anterior campaniei și este valabilă doar pentru contractele încheiate pe o durată de 24 de luni.

Promoția nu se aplică echipamentelor cumpărate și nu se cumulează cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor.