Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

HP: lansăm cel mai inteligent headset VR din lume

Soluția HP Omnicept oferă într-o singură platformă cel mai inteligent headset VR din lume și un SDK pentru dezvoltatori, cu care pot crea experiențe VR ultra-personalizate, interactive și adaptabile pentru companii. Headsetul VR Reverb G2 Omnicept Edition transmite percepția umană în timp real. 

Expresiile faciale și limbajul corpului reprezintă 50% din comunicarea efectivă și, având în vedere că se preconizează că 25-30% dintre angajați vor lucra de acasă în 2021 , astfel de noi instrumente imersive sunt necesare pentru o mai bună colaborare la distanță în domeniile specifice, precizează oficialii HP.

HP Reverb G2 Omnicept Edition și Omnicept SDK sunt proiectate pentru interacțiuni mai personale cu tehnologia. Încă din perioada anterioară COVID, utilizarea tehnologiei în sesiuni de pregătire a crescut cu 35% , iar realitatea virtuală a crescut semnificativ rata de retenție în procesele de învățare și pregătire.

HP Reverb G2 Omnicept Edition securizează informațiile furnizate de senzor în orice moment, iar informațiile nu sunt stocate. Aplicațiile susținute de HP Omnicept se asigură că informațiile captate și transmise respectă reglementările de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) și păstrează informațiile utilizatorilor confidențiale.  

Senzorii integrați în headset – inclusiv cei care monitorizează mișcările ochilor, bătăile inimii, dilatația pupilelor – și camera facială conferă HP Reverb G2 Omnicept Edition capacitatea de a capta reacțiile fizice. SDK-ul Omnicept integrat, alimentat de algoritmi avansați de învățare automată, interpretează apoi informațiile și le permit dezvoltatorilor să creeze o experiență VR centrată pe utilizator, care oferă o imagine detaliată a modului în care utilizatorii finali se implică și reacționează în timpul acestei experiențe.

Cum funcţionează HP Reverb Omnicept Edition:

•             Reverb G2 DNA: Reverb G2 Omnicept Edition a fost creat pe baza Reverb G2, headsetul VR cu cea mai înaltă rezoluție dintre produsele de pe piață , oferind optică de ultimă generație, audio 3D spațial și instrumente de control superioare prin gesturi naturale.

•             Mișcările ochilor și privirea: Înțelege modul în care utilizatorul răspunde conținutului analizând zona de concentrare și înțelegând nivelul de implicare, pe baza locului în care acesta se uită instinctiv. 

•             Expresia facială: Avataruri natural expresive care asigură conversații mai naturale și mai interesante, facilitând astfel obținerea de rezultate rapide și eficiente.

•             Bătăile inimii: Înțelege modul în care utilizatorul răspunde unei experiențe sau unei sesiuni de instruire urmărind bătăile inimii. De exemplu, medicii pot adapta tratamente de wellness în VR în funcție de reacțiile fiecărui client. 

•             Redarea imaginii:  Cu sistem integrat de monitorizare a ochilor, acest HMD poate interpreta direcția privirii utilizatorului , reducând încărcarea GPU și îmbunătățind calitatea imaginii, oferind astfel o senzație reală în VR.