Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

moto g 5G îţi poate aduce o motocicletă Ducati

Motorola desfăşoară o campanie în parteneriat cu Ducati, pentru smartphone-ul moto g 5Gplus. Astfel, orice telefon moto g 5G plus cumpărat de la partenerii autorizați, în perioada 1-31 octombrie, al cărui cod IMEI1 este introdus pe www.castigacumotorola.ro, poate fi o şansă de câștig a unei motociclete Ducati Panigale V2, cel mai nou model sportiv lansat de Ducati în cadrul EICMA 2019. În luna octombrie, pasionații de motociclete pot testa motocicleta Ducati Panigale V2 pe un simulator de curse unic, care va fi amplasat în mai multe puncte din țară:

  • București – Băneasa Shopping City, în perioada 6 – 13 octombrie
  • Cluj – Iulius Mall, în perioada 15 – 22 octombrie
  • Timișoara – Iulius Mall, în perioada 23 – 29 octombrie

moto g 5G plus poate fi achiziționat din magazinele Altex și Media Galaxy sau online, pe www.altex.ro, la prețul recomandat de 1,499 lei. Este disponibil și în oferta operatorilor Digi, Orange și Vodafone.

Ducati Panigale V2 are un motor Superquadro de 995 cm3, cu doi cilindri în V, iar moto g 5G plus are o baterie de 5.000 mAh, procesor Qualcomm 765 și memorie RAM de 6GB și 128GB spațiu de stocare. moto g 5G plus are sistem de camere quad de 48 MP.

Senzorul principal de 48MP este dotat cu tehnologia Quad Pixel. Obiectivul ultra-wide încadrează de 4 ori mai mult, iar pentru detalii, camera dedicată Macro Vision aduce subiectul de 5 ori mai aproape față de un obiectiv normal.