Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Smartphone-urile Huawei Y5p şi Y6p, în precomandă de la 399 lei

Huawei Consumer Business Group lansează Seria Y, cu modelul Huawei Y5p disponibil la 599 lei și Huawei Y6p la 799 lei.

În perioada campaniei de precomandă, care se desfășoară în perioada 6 mai-24 mai, se aplică o reducere de 200 de lei la plasarea comenzii pentru unul dintre dispozitivele din Seria Y, la partenerii autorizați ai HUAWEI.


Totodată, compania anunță și lansarea tabletei Huawei MatePad T8 și a laptop-ului MateBook X Pro. Tableta Huawei MatePad T8, de 8 inci, este alimentată de un procesor octa-core și dispune de o baterie de 5100mAh. Raportul ecran-corp este de peste 80%. Huawei Mate Pad T8 rulează sistemul de operare EMUI 10 și dispune de funcții inteligente, printre care patru moduri de protecție a ochilor. Tableta va fi disponibilă pe piață în nuanța Deepsea Blue.

Huawei Y5p și Huawei Y6p dispun de un spațiu de vizualizare extins și culori vii pe un ecran HUAWEI FullView de 5,45 inci în cazul Y5p și un ecran HUAWEI Dewdrop de 6,3 inci pe Y6p. Noile Y5p și Yp6 sunt alimentate de EMUI 10.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare bazat pe Android al HUAWEI. HUAWEI EROFS, de pe EMUI 10.1, optimizează viteza de citire și rata de răspuns. În același timp, poate oferi stocare suplimentară de aproximativ 2 GB, pentru încă 1.000 de imagini sau încă 500 de fișiere audio[1].

O singură încărcare Huawei Y6p suportă până la 32 de ore de redare video și 20 de ore de navigare pe internet 4G, în timp ce Huawei Y5p suportă 17, respectiv 13 ore.

Seria Y suportă tehnologia AI Power Saving care poate detecta aplicațiile de fundal care consumă cea mai multă baterie, oprind automat programele cu un consum anormal de energie.

Huawei Y6p dispune de o cameră triplă care include o cameră principală de 13 MP, o cameră cu unghi larg de 5 MP și o cameră pentru profunzime de 2 MP. Camera frontală de 8 MP este îmbunătățită cu algoritmi avansați de înfrumusețare, pentru selfie-uri.

Huawei Y5p este echipat cu o cameră principală de 8 MP ce include modul HDR. Acest mod oferă ajustări specifice ale luminozității. Camera selfie de 5 MP suportă și funcția Face Unlock, pentru selfie-uri.

Huawei Y5p vine cu o memorie RAM standard de 2 GB și 32 GB de stocare, care poate fi extinsă până la 512 GB. Y6p poate rula mai multe aplicații datorită memoriei RAM de 3 GB și oferă o stocare de 64 GB.

Huawei Y5p vine în trei culori – Midnight Black, Phantom Blue și Mint Green, în timp ce Y6p este disponibil în variantele Midnight Black, Phantom Purple și Emerald Green. Dintre acestea, variantele Phantom Purple și Emerald Green dispun de un panou rafinat pe spate.

Huawei Y5p și Y6p dispun de AppGallery preinstalat, cel de-al treilea magazin internațional de aplicații HUAWEI, care oferă o multitudine de aplicații locale și globale. În total, App Gallery conține peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.


[1]Date obținute din laboratorul HUAWEI. În medie, fiecare imagine are 2 MB și fiecare fișier audio are 4 MB. Stocarea individuală poate varia