Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Google Cloud include Zitec pe lista primilor 9 parteneri Recommendations AI din lume

Compania Zitec a fost recunoscută oficial de către Google Cloud drept unul dintre primii parteneri de integrare Recommendations AI la nivel global care pot implementa soluția Google. Recommendations AI este o soluție de Inteligență Artificială dezvoltată de Google, care permite companiilor dezvoltarea unui sistem avansat de recomandări pe baza unor modele de Machine Learning de ultimă generație. Soluția se adresează în principal companiilor care activează în industria de retail, oferind clienților acestora sugestii personalizate de produse. Aceste recomandări relevante pentru fiecare client pot fi promovate în timp real prin toate canalele de comunicare ale magazinului online: web, mobile, e-mail etc.

Anunțată public în 2019, Recommendations AI este disponibilă în prezent în versiune beta cu acces doar prin intermediul partenerilor listați de Google Cloud, care pot realiza implementarea pentru clienții lor. Soluția poate fi personalizată pe baza diverselor scenarii de recomandări sau obiective de business, nu este necesară experiența anterioară în utilizarea tehnologiei Machine Learning sau a altor sisteme de recomandări, iar planul de costuri este unul simplu, în sensul în care companiile plătesc numai pentru numărul de recomandări afișate.

Potrivit Google, primele rezultate de la retaileri din întreaga lume care au integrat Recommendations AI indică chiar o creștere de până la 90% a ratei de click (CTR – click-through rate).

“Cu Recommendations AI avem libertatea să experimentăm cu scenarii de recomandări pentru clienții noștri, cărora le oferim o sursă de inspirație pentru a alege din cele peste 150.000 de produse disponibile zilnic pe vivre.ro. Am înregistrat o creștere de 15% a tranzacțiilor obținute din recomandări de produse, urmând să extindem atât scopul, cât și numărul experimentelor” a declarat Mihai Iova, Head of Product Vivre, cel mai mare magazin online de mobilier, textile și decorațiuni din Europa Centrală și de Est, unul dintre clienții pentru care Zitec a implementat Recommendations AI.