Encorsa alege chatboţii DRUID pentru automatizarea proceselor de business din WEBCON

Compania DRUID, fondată de Liviu Drăgan, a semnat un parteneriat tehnologic cu Encorsa, companie specializată în automatizarea proceselor de business prin intermediul roboţilor (RPAs). Prin acest parteneriat, Encorsa va adăuga asistenţi virtuali dezvoltaţi prin tehnologia DRUID în cadrul proceselor de automatizare proiectate şi orchestrate de WEBCON.

WEBCON este o platformă BPM (Business Process Management) de tip low-code, prin care un consultant poate proiecta, prin instrumente vizuale, procese şi aplicaţii disponibile pe computere sau dispozitive mobile, accesibile în cloud sau la sediul clientului. Cu peste 200 de multinaţionale în portofoliu, WEBCON este unul dintre liderii globali în soluții BPM.


Encorsa aduce capacități conversaționale direct în procesele de business orchestrate de WEBCON. Astfel, completarea rapidă de formulare, monitorizarea sarcinilor echipei, trimiterea de notificări sau livrarea de rapoarte în timp real poate fi realizată prin intermediul chatboţilor. Encorsa pune deja la dispoziţia clienţilor săi soluţia WEBCON Chatbot, asistenţi virtuali preconfiguraţi pentru suportul activităţilor de suport tehnic clienţi, resurse umane, managementul proiectelor sau suport vânzări.

“Parteneriatul cu Encorsa permite integrarea tehnologiei DRUID într-o soluţie de automatizare şi optimizare a proceselor de business recunoscută pe plan global. Tehnologia InstantChange este unică în modificarea rapidă a proceselor complexe, fără niciun script sau linie de cod scrisă. Chatboţii DRUID vor fi încântaţi să fie puşi la treabă şi să servească clienţii prin această tehnologie”, declară Daniel Bălăceanu, Head of Product Management DRUID.
 
“Prin intermediul parteneriatul cu Druid vom oferi clienților noștri un spectru complet de solutii de automatizare bazate pe tehnologii de tip „low-code”, cu adopție rapidă din partea utilizatorilor. Encorsa și Druid împărtășesc aceeași viziune și anume că Inteligența Artificială le va permite oamenilor să se concentreze pe luarea deciziilor în arii care implica creativitatea, în detrimentul activităților repetitive”, declară Radu Mărgărit, Chief Digital Information Officer ENCORSA.