Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

moto g pro, primul smartphone Motorola cu propriul stylus, la 329 euro

La începutul acestui an, Motorola a marcat vânzarea a 100 de milioane de smartphone-uri moto g în întreaga lume, prezentând o nouă generație de dispozitive. Cea mai nouă ediție a francizei moto g se lansează astăzi în Europa,  moto g pro fiind primul smartphone Motorola cu propriul stylus, la 329 euro.

Utilizatorii din zona de business pot folosi stylus-ul pentru a copia de exemplu un grafic dintr-un raport într-un email sau într-un PowerPoint.

Areo cameră triplă de 48MP cu funcții AI și tehnologie Quad Pixel¹. Smartphone-ul este dotat cu Android 10, are funcții de securitate avansate și actualizări constante.

Aplicația Moto Note se lansează automat odată cu activarea stylus-ului, fără a fi necesară deblocarea telefonului.

moto g pro este echipat cu un sistem triplu de camere cu funcții AI. Senzorul principal de 48MP oferă fotografii de 12 MP, folosind tehnologia Quad Pixel¹. Chiar și în întuneric, fotografiile vor avea culori vii cu modul Night Vision.

Camera de acțiune dedicată permite înregistrarea videoclipurilor cu unghi ultra-wide în modul landscape, încadrând de patru ori mai multă acțiune chiar și atunci când telefonul este utilizat în poziție verticală. În plus, camera Macro Vision evidențiază orice detaliu și aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect. Pentru selfie-uri, camera frontală de 16MP oferă fotografii clare cu ajutorul tehnologiei Quad Pixel¹.

moto g pro este alimentat de o baterie de 4.000 mAh care durează până la două zile cu o singură încărcare2, asigurând până la 143 ore de muzică sau 19 ore de emisiuni și filme.

Smartphone-ul vine la pachet cu Moto Experience și cu Moto Gametime, o funcție nouă care blochează întreruperile pentru o experiență de joc imersivă.

moto g pro rulează Android 10, primește actualizări în cel mai scurt timp, patch-uri de securitate lunare și Google Play Protect încorporat.

Are difuzoare stereo duale, iar sistemul audio de la Dolby livrează un sunet cu 50% mai puternic3 . Vine dotat cu ecranul de 6.4″ Max Vision, un procesor octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 665 și 4 GB RAM şi 128 GB de stocare.

E echipat cu Near Field Communication (NFC) care permite plăți rapide sau partajarea fișierelor cu membrii echipei. Dispozitivul este rezistent la apă datorită designului hidrofug4 care protejează telefonul în interior și la exterior.

Moto g pro urmează să fie disponibil în Europa începând cu luna iunie, la prețul recomandat de.

¹ În modul Quad Pixel, senzorul de 48 MP combină 4 pixeli în 1, pentru o rezoluție foto de 12 MP.

2Toate afirmațiile privind durata bateriei sunt aproximative și bazate pe o utilizare medie testată pe un profil de utilizare combinată (care include atât timpul de utilizare, cât și de standby) în condiții optime de rețea. Performanța efectivă a bateriei diferă și depinde de mai mulți factori, inclusiv puterea semnalului, rețea și setările dispozitivului, temperatură, condiția bateriei și tiparele de utilizare.

³În comparație cu un singur difuzor, bazat pe testele realizate pe plan intern cu alte modele Motorola și cu anumite smartphone-uri cu un singur difuzor ale competitorilor. Rezultatele pot varia.

4Designul rezistent la apă creează o barieră pentru a proteja dispozitivul împotriva expunerii moderate la apă, cum ar fi lichidele vărsate accidental, stropirea sau ploaia ușoară. Dispozitivul nu este conceput pentru a fi scufundat în apă sau expus la apă sub presiune sau alte lichide. Nu este impermeabil.