Oferta Huawei: cumperi un laptop, primeşti un smartphone

Noua generație de laptopuri Huawei MateBook 13 este disponibilă în România, cu oferte în perioada 26 mai – 15 iunie.

La achiziționarea unui Huawei MateBook 13, dotat cu un procesor Intel Core i5 sau i7, consumatorii primesc gratuit un telefon Huawei Y6p. Cei care aleg varianta AMD a laptopului primesc un telefon Huawei Y5p cadou. Versiunea AMD a laptopului, dotată cu un procesor AMD R5 și o memorie de 8 + 512GB, Windows Home Gray, este disponibilă pe piață la prețul recomandat de 3.699 lei, în timp ce prețul recomandat pentru Huawei MateBook 13 2020 Intel, dotat cu procesor Intel Core i5 și memorie de 8 + 512GB, Windows Home, este de 4.099 lei, respectiv 5.899 lei pentru modelul MateBook 13 2020 Intel echipat cu procesor Intel Core i7 și memorie de 16GB și 512GB stocare, placă video dedicată NVIDIA® MX250, display Touch și Windows Home.

Huawei MateBook 13, dispozitivul ultra-portabil de 13 inci, este cel mai nou model al Seriei MateBook. Noile laptopuri oferă trei variante de procesoare: MateBook 13 AMD Edition, MateBook 13 2020 i5 și MateBook 13 2020 i7.

Cele două modele Huawei MateBook 13, dotate cu procesoarele i5 sau i7, dispun de designul emblematic al Seriei MateBook și de un ecran HUAWEI FullView, susținut de Intel® UHD Graphics 620 și, pentru varianta Intel i7, de NVIDIA® GeForce® MX 250[1]. Integrează un procesor Intel Core de a 10-a generație, 16 GB RAM[2] și suport pentru 2K HUAWEI FullView Display cu Multi-touch[3] și Multi-screen Collaboration.

MateBook 13 Intel Edition dispune de un ecran 2K HUAWEI FullView cu redare 100% a gamutului de culoare și un raport ecran-corp de 88%. Dispozitivele sunt dotate și cu tehnologie distribuită pentru colaborare pe mai multe ecrane.

În versiunea AMD Edition a laptopului este încorporat procesorul AMD Ryzen™ 5. Huawei MateBook 13 AMD Edition prezintă același design, dotat cu un ecran HUAWEI FullView de 2K, și este alimentat de cel mai recent procesor Ryzen 5 3500U, precum și de grafică Radeon™ Vega 8.

Atât modelele dotate cu procesor Intel Core, cât și cel dotat cu procesor AMD, prezintă un sistem de răcire HUAWEI Shark Fin Design 2.0, care include ventilatoare cu zgomot redus, pentru performanțe termice. În plus, soluția de filtrare inteligentă monitorizează schimbările de temperatură în timp real.

Cu rame laterale de 4,4 mm, MateBook 13 găzduiește un ecran mare cu factor de formă redus, pentru a-și păstra portabilitatea. Spre deosebire de majoritatea laptopurilor 16:9 de pe piață, MateBook 13 dispune de un ecran 3:2 și de o zonă de afișaj generoasă, precizează oficialii companiei.

Atât MateBook 13 Intel Edition, cât și MateBook 13 AMD Edition dispun de un ecran 2K (2160×1440 la 200ppi) cu un raport de contrast de 1000:1 și suportă 100% din gama de culori RGB[4]. Poate afișa detalii vii în imaginile HD sau reda conținut tip Blu-Ray și este capabil să afișeze imagini și videoclipuri cu viteză și acuratețe.

În plus, pe modelul dotat cu procesor Intel Core i7, este disponibil opțional și ecranul 2K HUAWEI FullView cu Multi-touch. Ecranul monitorizează intrări tactile multiple și este compatibil cu funcția Fingers Gesture Screenshot[5]. Prin glisarea în jos cu trei degete, utilizatorii pot salva rapid o captură de ecran.

Indiferent de tipul de procesor cu care sunt echipate, laptopurile Huawei MateBook 13 prezintă același design metalic, minimalist. Marginile sunt curbate lin, cu teșituri de aluminiu tăiate cu diamant CNC. La doar 286 x 211 x 14,9 mm și aproximativ 1,3 kg[6], Huawei MateBook 13 are dimensiunea și greutatea ideale pentru utilizatorii care sunt mereu în mișcare.

Pe lângă upgradarea procesorului, Huawei MateBook 13 2020 Intel Edition este dotat și cu memorie RAM dual channel de până la 16 GB. În plus, dispune de PCIe SSD de mare viteză, permițând persoanelor creative să se exprime fără neplăcerea unei viteze lente de citire sau scriere.

Versiunea Huawei MateBook 13, alimentată de procesorul AMD Ryzen 5 3500U, dispune de Radeon Vega 8 Graphics, astfel încât procesarea textelor şi redarea video se pot face rapid. Notebookul este echipat cu RAM DDR4 cu două canale și un SSD PCIe NVMe de mare viteză.

HUAWEI a eliminat obstacolul dintre arhitectura de bază a sistemelor Windows și Android, realizând conectarea celor două. În același timp, accesoriile pentru laptop, cum ar fi tastatura și mouse-ul, pot fi acum utilizate ca periferice ale smartphone-ului, oferind o experiență de utilizare mai convenabilă. Laptopul este capabil apoi să partajeze aplicații mai avansate cu telefonul.

Astăzi, consumatorii își pot debloca rapid smartphone-urile prin simpla atingere cu degetul, astfel că își doresc să aibă și notebook-uri care pot fi aprinse la fel de repede. În acest scop, HUAWEI a optimizat vitezele de pornire la nivel BIOS. Mai mult, Huawei MateBook 13 prezintă un buton Fingerprint Power[7] care integrează pornirea, verificarea amprentei digitale și autentificarea în sistem. Acest buton Fingerprint Power le permite utilizatorilor să își pornească rapid laptopul și să își reia activitatea, fără a mai trebui să reintroducă parola sau să scaneze din nou amprenta digitală.

Cei care călătoresc în interes de afaceri poartă cu ei mai multe dispozitive, de la smartphoneuri până la laptopuri. Fiecare dintre aceste dispozitive vine cu un încărcător diferit, astfel că volumul de bagaje este mai mare. Încărcătoarele diferite pentru fiecare dispozitiv cresc și șansele de a fi uitate. Huawei MateBook 13 vine cu un adaptor portabil tip USB Type-C de 65 W, care poate fi utilizat cu o serie de ieșiri de încărcare. Pe lângă utilizarea adaptorului de alimentare pentru încărcarea laptopului, acesta oferă tehnologia HUAWEI SuperCharge pentru anumite telefoane[8]. Cu acest adaptor de alimentare, dispozitivul poate fi încărcat rapid oriunde.


[1]opțional
[2]opțional
[3]opțional
[4]Valoare tipică
[5]Această funcție este disponibilă doar pe HUAWEI MateBook 13 cu versiunea PC Manager 9.1 sau ulterioară și cu driverele aferente.
[6]Datele provin de la laboratoarele Huawei. Grosimea nu include piciorușele și grosimea reală a produsului poate varia. Datele provin de la laboratoarele Huawei. Greutatea laptopului cu o placă grafică separată este de 1,32 kg, iar cu o placă grafică integrată este de 1,3 kg. Greutatea reală a produsului poate varia în funcție de configurația produsului, tehnicile de fabricație și metodele de calcul.
[7]Această funcție este disponibilă doar pe HUAWEI MateBook 13 cu versiunea PC Manager 9.1 sau ulterioară și cu driverele aferente.
[8]Adaptorul de putere de 65 W este compatibil cu unele telefoane HUAWEI SuperCharge: HUAWEI Mate 30 Pro, HUAWEI Mate 30, HUAWEI P30 Pro, HUAWEI Mate X, HUAWEI nova 5 și HUAWEI nova 5 Pro. Lista urmează să fie actualizată. Performanțele reale de încărcare pot varia în funcție de sistemul telefonului. Actualizați-vă telefonul la cea mai recentă versiune pentru a obține cea mai bună experiență de încărcare. Adaptorul de putere de 65 W al HUAWEI MateBook 13 suportă multe standarde de ieșire, inclusiv 5 V/2 A, 9 V/2 A, 12 V/2 A, 15 V/3 A și 20 V/3.25 A. Puterea reală variază în funcție de dispozitiv.