Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Huawei se pregătește pentru o scădere de 40% – 60% a livrărilor internaționale de smartphone-uri

Huawei Technologies se pregătește pentru o scădere de 40% – 60% a livrărilor internaționale de smartphone-uri, potrivit unui articol Bloomberg preluat de Reuters, precizează Profit.ro. Compania chineză de tehnologie caută soluții care includ retragerea celui mai recent model al său, Honor 20, de pe piețele din străinătate, au declarat persoane apropiate situației, arată news.ro, citată de Profit.ro. Dispozitivul va intra la vânzare în unele regiuni din Europa, inclusiv în Marea Britanie și Franța, pe 21 iunie. Directorii companiei vor monitoriza lansarea și ar putea reduce livrările dacă vânzările vor fi slabe, au explicat sursele.

Directorii de marketing și de vânzări ai Huawei anticipează pentru acest an un declin al volumului vânzărilor de smartphone-uri de 40% – 60%, potrivit articolului, citat de Profit.ro.