Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Globalworth începe construcția Constanța Business Park

Globalworth Industrial, sub-brandul de industrial și logistică al dezvoltatorului imobiliar Globalworth, a început lucrările la Constanța Business Park, unul dintre cele mai mari proiecte mixed-use din România. Parcul de afaceri se dezvoltă pe un teren de aproximativ 100 de hectare și va include spații industriale și de logistică, spații de producție, un nod intermodal, clădiri de birouri și spații pentru servicii.
Am ales să dezvoltăm acest proiect în Constanța deoarece le putem oferi viitorilor chiriaşi o serie de avantaje unice datorate amplasării strategice. Judeţul Constanţa beneficiază, în primul rând, de cea mai bună conectivitate din România din punctul de vedere al infrastructurii, cu acces rutier şi feroviar facil, precum şi acces la rute maritime și fluviale. Constanța Business Park va reprezenta în acest sens cea mai bună locație pentru dezvoltarea operațiunilor lanțului de aprovizionare. Constanța este şi cel mai urbanizat judeţ din România și se află în TOP 5 ca număr de studenți și număr de absolvenți de facultate, astfel că oferă chiriașilor acces la forţă de muncă bine pregătită”, precizează Mihai Zaharia, Director of Investments and Capital Markets al Globalworth.

Constanța Business Park este situat în apropiere de Portul Constanța, al patrulea cel mai mare port din Europa ca suprafață. Mai mult, locația este conectată la 3 coridoare de transport importante la nivel pan-european: Coridorul IV (Europa de Vest și de Est), Coridorul VII (Dunărea) și Coridorul IX (Europa de Nord și de Sud).

Dezvoltarea Constanța Business Park se va derula în perioada 2019 – 2024 și va cuprinde mai multe faze de execuție, care vor avea ca rezultat o suprafață închiriabilă de peste 550.000 mp. În prima etapă, initiata deja, Globalworth Industrial are în vedere dezvoltarea unui depozit logistic cu o suprafață închiriabilă estimată la 21.000 mp. Prima etapă include de asemenea infrastructura din cadrul proiectului, drumurile de acces și conexiunea cu artera rutieră principală.

Asemenea tuturor proiectelor dezvoltate de Globalworth, Constanța Business Park este un proiect bazat pe soluții de sustenabilitate, respectând politicile de mediu susținute de companie.

Lucrările la prima fază a parcului de afaceri sunt prevăzute să fie finalizate în cursul anului 2020.

Proiectul Constanța Business Park este dezvoltat prin intermediul parteneriatului strategic cu Global Vision, companie cu un istoric de peste 15 ani în sectorul industrial și logistic. Dezvoltatorul are o vastă expertiză în servicii și management în construcții și inginerie civilă.

Este un proiect de anvergură, menit să devină cel mai mare pol de business din regiunea de est și sud-est a României. Avem acorduri de principiu cu firme din zona de producție, distribuție și logistică pentru spații disponibile în primul corp de clădire, începând din trimestrul 2 al anului viitor. Este un interes deosebit pentru închirierea spațiilor de logistică, ceea ce ne reconfirmă potențialul regiunii Constanța. Totodată, suntem în discuții avansate cu doi retaileri alături de care definim specificațiile și condițiile de colaborare pentru spațiile comerciale din Constanța Business Park. Continuăm promovarea acestui proiect în România și, sigur, către investitori din străinătate, atât pentru segmentul de producție, cât și pentru cel de cercetare-dezvoltare”, precizează Șerban Juverdeanu, Head of Development al Global Vision.