Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Mate X2, smartphone sau tabletă? Al treilea pliabil Huawei se lansează în China

Huawei lansează pe piața din China smartphone-ul Mate X2, cel de-al treilea dispozitiv cu ecran pliabil din portofoliul său. Atu-urile noului model suntdesignul îmbunătățit Falcon Wing, care îi permite funcţionarea în mod smartphone sau tabletă, camera Ultra Vision Leica Quad, sistemul stereo cu două difuzoare și procesorul Kirin 9000 5G.

Ecranul interior flexibil are cu diagonala de 8 inci, fiind unul dintre cele mai mari de pe piață, iar ecranul OLED din exterior are de 6,45 inci. De asemenea, dispozitivul este prevăzut cu un strat nano-optic controlat magnetic pentru a minimiza reflexia.

HUAWEI Mate X2 este prevăzut cu o balama multidimensională la perfectarea căreia se lucrează de mai bine de cinci ani şi care permite plierea cu un spațiu aproape imperceptibil, minimizând cutele de pe ecranul exterior atunci când  este desfășurat.

Noul model include o cameră supersensibilă de 50MP, capacități FullFocus Auto Pixel Octa PD, o cameră foto 10x, o cameră cu unghi ultra larg de 16 MP și o cameră Ultra Vision Leica Quad pentru autoportrete.

Este prevăzut cu o baterie de 4500mAh compatibilă cu 55W HUAWEI SuperCharge, cea mai rapidă soluție de încărcare disponibilă pe dispozitivele pliabile, după cum anunţă oficialii companiei.