Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Silviu Hotăran @ Aniversarea 25 de ani de comunicații electronice în România: Unul dintre cele mai importante obiective ale Microsoft România și al meu personal a fost crearea unui spirit de echipă. Indicele de satisfacție al angajaților Microsoft România a fost printre cele mai ridicate, dacă nu din lume, cu siguranță din Europa. Cât am condus Microsoft România, timp de 12 ani, indicele mediu de creștere a business-ului fost de 50%, printre cele mai ridicate la nivelul companiei americane.

Silviu HOTĂRAN – ex Director General – Microsoft România @ ZIUA INTERNAŢIONALĂ A TELECOMUNICAŢIILOR ŞI A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE, powered by ITU – ANIVERSARE 25 ANI DE COMUNICAȚII ELECTRONICE ÎN ROMÂNIA, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL împreună cu REVISTA COMUNICATII MOBILE şi TELECOMTV.RO pe 17 mai 2022 (format hibrid – Aula Candelabrelor CCIR & online).

În ultimii 25 de ani, cam jumătate dintre ei, eu am lucrat cu oameni din IT, nu cu tehnologia informației. Istoria este foarte faină și este plină de lucruri interesante. De felul meu sunt curios și din acest motiv îmi place să lucrez cu oamenii, pentru că ai ce să înveți de la fiecare.

În 1991, când eram cercetător științific la ITC și am constatat că viitorul cercetării devine incert, am ajuns director la CIEL, cu toate că nu trebuia să fiu eu.

CONFERINȚA LIVE
Intervenția dlui. Silviu HOTĂRAN (min. 04.19.05)

Cel care trebuia să conducă CIEL România a renunțat cu câteva zile înainte, spunându-ne că ne lasă să ne descurcăm cu „francezii ăștia zgârciți”.

Am avut o conversație interesantă cu președintele – directorul general al CIEL Franța, Pierre-Yves Morlet, căruia îi sunt profund recunoscător, care mi-a propus să preiau conducerea companiei din România.

Eu am spus atunci că nu mă interesează, că nu mă pricep. S-a uitat la mine și m-a întrebat câți ani am. 36 de ani, am răspuns. Apoi m-a întrebat cât timp cred că mai pot scrie cod de programare competitiv. În acel moment am simțit un fior pe șira spinării, pentru că venisem de la ITC cu niște colegi cu 10 ani mai tineri, care erau foarte buni.

A treia întrebare a fost dacă nu vreau să-mi iau soarta în propriile mâini. Mi-a acordat o noapte să mă gândesc. M-am certat cu nevasta, care din fericire era de partea șefului CIEL. A doua zi m-am întâlnit cu Pierre-Yves și i-am spus că nu mă pricep să conduc o companie, dar că sunt dispus să încerc.

Am învățat, astfel, următoarea lecție, respectiv că în viață nu trebuie să ezităm, din când în când, să avem curajul să make a fool of yourself at least once a day, pentru că nu știm ce vom descoperi despre noi înșine.

Cred că este important în activitatea noastră, în viața noastră, să ne întrebăm din când în când care sunt „stâlpii” noștri de încredere, câți „stâlpi” avem și, după o anumită vârstă, pentru cine sunt eu „stâlp de încredere”. Ne place să ne bazăm pe alții, dar trebuie să ne întrebăm cine se bazează pe noi.

După CIEL am ajuns la Microsoft și modelul de business a fost crearea unei comunități de parteneri. În 1996, erau 5-6 parteneri Microsoft certificați, în prezent sunt peste 1.000, cred. Această comunitate a fost foarte importantă pentru noi. 

Care a fost semnalul succesului? Indicele de satisfacție al partenerilor și clienților față de Microsoft în România a fost, după anul 2000, unul dintre cele mai ridicate din lume. A fost șocant, dar nu este greu de explicat. Nu poți să contribui la crearea unei comunități puternice dacă echipa nu este și ea o comunitate. În consecință, unul dintre cele mai importante obiective ale Microsoft România și al meu personal a fost crearea unui spirit de echipă. Pe cale de consecință, indicele de satisfacție al angajaților Microsoft România a fost printre cele mai ridicate, dacă nu din lume, cu siguranță din Europa.

Cât am condus Microsoft România, timp de 12 ani, indicele mediu de creștere în această perioadă a fost de 50%, printre cele mai ridicate la nivelul companiei americane.

Mulți oameni de la Microsoft România au ajuns la alte companii, pe poziții de conducere, a fost o școală de manageri.

D.lui Silviu HOTĂRAN – ex Director General – Microsoft România i s-a decernat Premiul de Excelenţă pentru merite deosebite în dezvoltarea industriei ICT din România, cu ocazia aniversării a 25 de ani de comunicaţii electronice în românia, de Ziua Internaţională a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale – 17 mai 2022, în urma votului digital a peste 1500 de profesionişti, executivi şi lideri din industriile ICT şi cele convergente, în intervalul 15 aprilie – 15 mai 2022.