Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Mircea CĂPĂȚÎNĂ, SmartBill @ Conferința „Transformarea Digitală Fiscală”: Suntem IMM-ul cu cei mai mulți clienți IMM din România, gestionăm lunar 5 milioane de facturi ale clienților. Așteptăm e-Factura de 10 ani, dar când SAF-T va deveni obligatoriu și pentru IMM-uri, va fi un șoc pentru cei mai mulți dintre antreprenori.

Mircea CĂPĂȚÎNĂ – Co-Founder & Biz Dev. Manager – SmartBill @ Conferința Transformarea digitală fiscală a României, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 21 aprilie 2023 la Grand Hotel Continental și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Sunt unul dintre fondatorii SmartBill și pot să vă anunț că avem aproape 90.000 de clienți IMM-uri, în curând vom ajunge la 100.000 de clienți, e un vis pe care l-am avut din prima zi de activitate a proiectului.

Cred că suntem IMM-ul cu cei mai mulți clienți IMM din România.

VIDEO

De la nimic, am ajuns la acest business și, cumva, simțim că reprezentăm 100.000 de IMM-uri. Noi, ca firmă, am fost foarte implicați în dezvoltarea e-Factura și colaborarea cu ANAF a fost foarte bună.

În a doua parte a anului 2022, cred că am avut un milion de facturi ale clienților trimise în e-Factura. Cred că am ajuns la o acuratețe a facturilor de 99,97%, respectiv rata de acceptare a facturilor.

Lunar, noi gestionăm aproximativ 5 milioane de facturi ale clienților noștri.

Noi reprezentăm un segment important din piața IMM-urilor și, implicit, din economia națională. Prin SmartBill, cred că în acest an se vor factura circa 25 miliarde de euro.

Avem o rată de retenție a clienților foarte mare. Cumva, noi încercăm să educăm piața și acest efort explică succesul nostru ca firmă.

Pentru majoritatea antreprenorilor, principala preocupare este menținerea business-ul în picioare, dezvoltarea afacerii. Raportările către autorități sunt ultima lor preocupare, pe care o pasează contabilului sau firmei de contabilitate cu care colaborează. Când SAF-T va deveni obligatoriu și pentru IMM-uri, va fi un șoc pentru cei mai mulți dintre antreprenori.

Noi, Smartbill, am așteptat e-Factura timp de 10 ani. La un moment dat, ni se părea că e-Factura este Fata Morgana.

Rolul ANAF-ului este cel de arbitru, nu de jucător. Statul stabilește regulile și impune jucătorilor aceste reguli, iar respectarea acestor reguli poate fi transferată mediului de business, care poate prelua această sarcină.