Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Alexandra BOTEZATU, Digitail @ BURSA TECH: Proprietarii de animale pot comunica cu veterinarii prin telemedicină

Alexandra BOTEZATU – CHIEF OF STAFF – DIGITAIL @ Conferința BURSA TECH România – Topul platformelor de Telemedicină, eLearning, Telemuncă, organizată de către Digital Transformation Council, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV pe 5 noiembrie 2021.

Dezvoltarea aplicației Digitail a pornit de la dorința de a avea un carnet de sănătate pentru animale. Știm că poate fi destul de greu să comunicăm cu veterinarii, să obținem informațiile de care avem nevoie, să avem tot timpul acel carnet digital dacă, spre exemplu, vrem să călătorim cu animalul de companie.

VIDEO CONFERINŢA

Am început cu acest carnet digital, dar în timp ce lucram la acest aspect ne-am dat seama că nu prea putem să digitalizăm această industrie fără să intrăm pe aria veterinarilor și, astfel, am dezvoltat un software pentru clinicile veterinare, prin care îi ajutăm să devină mai eficienți, pentru că au la îndemână o soluție completă (fișă medicală, profil medical, calendar, stoc, programări online ș.a.).

Medicul veterinar are acces la toate informațiile medicale despre animal, ce operații a făcut, ce alergii are, afecțiunile cu care s-a confruntat de-a lungul timpului etc.

Proprietarii de animale au acces la istoricul medical al animalului, pot comunica cu veterinarul prin chat sau prin telemedicină, prin notițe înainte și după vizită, care sunt rezultatele de laborator, rețetele, tratamentele urmate, evoluția parametrilor medicali.

Aplicația permite plata online a serviciilor medicale. Poți să faci check-in și veterinarul preia animalul din fața clinicii de la proprietar.

Digitail-RO