Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Alexandru HOLICOV, Adservio @ BURSA TECH: 20% din școlile din România folosesc platforma noastră, cu peste un milion de utilizatori. Pregătim ieșirea pe piața internațională, în Belgia, Qatar și SUA până la finele lui 2021

Alexandru HOLICOV – CEO – ADSERVIO @ Conferința BURSA TECH România – Topul platformelor de Telemedicină, eLearning, Telemuncă, organizată de către Digital Transformation Council, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV pe 5 noiembrie 2021.

Activez în domeniul educației de 13 ani, am început în 2008 dezvoltarea platformei Adservio și, cu toate că sunt trecut prin multe, nu întotdeauna bune, nu mi-am pierdut entuziasmul și credința că vom reuși să schimbăm în bine educația din România, și nu numai.

VIDEO CONFERINŢA

Am reușit, grație sporturilor practicate în copilărie, tenis de câmp și șah, să trec peste greutățile din cariera de antreprenor. 

Sunt încrezător că vom depăși situația actuală, am trecut prin situații mult mai grele decât cea prezentă.

Cred că pandemia a mișcat puternic lucrurile în domeniul educației, dar nu numai.

Platforma Adservio este folosită de circa 20% din școlile din România, am avut o creștere foarte mare în perioada pandemiei pentru că am oferit gratuit serviciile noastre, cu toate că nu eram trecuți pe listele recomandate de Ministerul Educației.

În prezent, avem peste un milion de utilizatori în România. Până la momentul pandemiei, circa 200 de școli din România foloseau platforma Adservio.

Noi am început cu un catalog, am investit foarte mult în hardware, pentru că la acel moment, în 2008, cloud-ul nu era prezent, am investit în rețele, în servere, o parte din aceste echipamente fiind montate în unitățile de învățământ. Acum, totul este în cloud, profesorii au tablete, smartphone-uri și laptop-uri.  

Platforma Adservio este folosită de la grădiniță și până la liceu, chiar în școli postliceale, iar în viitor vom aborda și domeniul universitar.

Feedback-ul clienților Adservio este foarte bun.

Ne pregătim, de asemenea, pentru ieșirea pe piața internațională, spre sfârșitul anului, cu implementări în Belgia, Qatar și SUA. Suntem prezenți și în Republica Moldova.

În 2017, primarul Buzăului a fost singurul din România care a fost deschis unui dialog pentru a digitaliza educația din comunitatea pe care o conduce. Iar după dialog, chiar am pus în practică proiectul.

Buzăul este un etalon în acest sens, pentru că totul este integrat, este un oraș complet digitalizat, profesorii sunt dotați cu tablete, cu aplicaţia Adservio instalată pe tablete, avem peste 24.000 de elevi conectați. Procesul de digitalizare a Buzăului a început în 2017.

Noi suntem deschiși și la alte soluții și, în acest sens, am introdus un nou modul, EduMarket, unde am integrat soluții complementare soluției Adservio – locale sau internaționale. 

Utilizatorii au acces la aceste soluții. Noi am făcut acest pas, dar nu credem în ideea că o companie poate să facă tot. Aducem, astfel, alte aplicații care pot ajuta profesorii, conducerea școlii, părinții și elevii.

Pentru că Adservio era instalată în școli încă din 2017, în martie 2020, când s-a intrat în lockdown, elevii și profesorii au continuat cursurile în varianta online.

Platforma noastră ajută la debirocratizarea școlilor, toate rapoartele se fac automat, catalogul este online.