Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Raluca VASILE, Huawei @ Conferința „Transformarea Digitală Fiscală”: Suntem prima companie din România care a utilizat declarația SAF-T

Raluca VASILE – Tax Manager – Huawei Technologies @ Conferința Transformarea digitală fiscală a României, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 21 aprilie 2023 la Grand Hotel Continental și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Huawei își dorește conformarea fiscală și a fost printre primele firme din România care a utilizat declarația SAF-T și se pregătește pentru facturarea electronică (n.red. Oficialul ANAF prezent în cadrul conferinţei a confirmat faptul că Huawei este prima companie cu raportare SAF-T).

Compania a avut discuții cu ANAF, a făcut schimb de experiență cu această instituție, și vrem să continuăm acest parcurs pentru că, în opinia mea, trăim momente provocatoare.

VIDEO

Când am intrat în zona fiscalității, lucrurile nu erau atât de complexe și acum avem foarte multe proiecte de digitalizare și foarte multe modificări fiscale. Pe partea de fiscalitate nu ne vom plictisi niciodată.

Digitalizarea ANAF-ului și a companiilor este foarte importantă și cred că procesul va reuși printr-o colaborare permanentă și schimb de informații între instituție, companii și dezvoltatorii de software.

Fiscalitatea nu mai ține doar de interpretarea legilor, este necesară și prezența specialiștilor IT.