Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Dorin Odiațiu, Orange @ Aniversarea 25 de ani de comunicații electronice în România: Obiectivele pentru care mă lupt de ceva vreme sunt atragerea tuturor operatorilor mobili în AOMR și convingerea ANCOM că partajarea infrastructurii fixe într-o oarecare măsură este benefică pentru industrie

Dorin ODIAŢIU – Public Affairs, Partnerships & Wholesale Director – ORANGE ROMÂNIA @ ZIUA INTERNAŢIONALĂ A TELECOMUNICAŢIILOR ŞI A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE, powered by ITU – ANIVERSARE 25 ANI DE COMUNICAȚII ELECTRONICE ÎN ROMÂNIA, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL împreună cu REVISTA COMUNICATII MOBILE şi TELECOMTV.RO pe 17 mai 2022 (format hibrid – Aula Candelabrelor CCIR & online).

Ultimii 25 de ani au fost frumoși, cu perioade mai bune, dar și perioade mai tensionate. Au fost 25 de ani frumoși, în care am lucrat cu o echipă foarte bună, cu oameni cu care m-am înțeles foarte bine, cu care mă înțeleg foarte bine și în prezent și mă face să vin cu plăcere la locul de muncă.

CONFERINȚA LIVE
Intervenția dlui. Dorin ODIAȚIU (min. 03.42.50)

În ultimii 25 de ani au fost numeroase proiecte cu care mă mândresc. Spre exemplu, când lucram în zona de roaming, mă mândream că aveam cel mai mare număr de contracte de roaming din piață, peste orice alt competitor.

A urmat partea de liberalizare a pieței, în 2003, care a fost o oportunitate deosebită pentru Orange să-și construiască propriul business pe zona de carrier international.

Cu timpul, m-am apucat și de partea de reglementare și sunt mândru să spun că am contribuit la înființarea AOMR.

Un alt motiv de mândrie a fost că am reușit să trecem cu bine peste perioada 2008-2010, când s-au manifestat efectele crizei, aportul meu fiind pe zona de marketing, pe care tocmai o preluasem.

Reușita companiei la licitațiile din 2012 și 2015, zona în care am fost implicat, reprezintă un alt element de mândrie.

Obiectivele pentru care mă lupt de ceva vreme sunt atragerea tuturor operatorilor mobili în AOMR și convingerea ANCOM că partajarea infrastructurii fixe într-o oarecare măsură este benefică pentru industrie.

Am rezistat la același operator pentru că mediul în care am lucrat și lucrez permite să te afirmi, să te exprimi, un lucru foarte important pentru mine. În plus, domeniul telecom este unul plin de provocări, care te împinge în permanență să te schimbi.

D.lui Dorin ODIAȚIU Public Affairs, Partnerships & Wholesale Director – ORANGE ROMÂNIAi s-a decernat Premiul de Excelenţă pentru merite deosebite în dezvoltarea industriei ICT din România, cu ocazia aniversării a 25 de ani de comunicaţii electronice în românia, de Ziua Internaţională a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale – 17 mai 2022, în urma votului digital a peste 1500 de profesionişti, executivi şi lideri din industriile ICT şi cele convergente, în intervalul 15 aprilie – 15 mai 2022.