Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Seria Redmi Note Xiaomi intră în topul celor mai vândute telefoane la nivel global în Q4 2019

Seria Redmi Note de la Xiaomi a fost cea mai vândută la nivel internațional, conform datelor Canalys, Xiaomi fiind singura companie chinezească prezentă în topul global de telefonie mobilă în Q4 2019. Redmi Note 8 Pro și Redmi Note 8 sunt prezente în Global Top Q4 2019, cel din urmă fiind considerat cel mai vândut smartphone Android. Redmi Note 7 a fost unul dintre cele mai vândute smartphone-uri din anul 2019, potrivit Global Top 10 pentru 2019. 

În august 2019, Xiaomi a anunțat seria Redmi Note 8, respectiv modelele Redmi Note 8 și Redmi Note 8 Pro. Redmi Note 8 Pro este primul smartphone Xiaomi cu o cameră foto de 64 de megapixeli care utilizează senzorul Samsung GW1 64MP și noul chipset MediaTek Helio G90T. Redmi Note 8 este echipat cu o cameră quad de 48MP, cu încărcare de 18 W care are încorporat cel mai puternic sistem audio din seria Redmi Note.

În urmă cu doar câteva zile, compania Xiaomi a fost înscrisă în Derwent Top 100 Global Innovators, pentru al doilea an consecutiv, drept una dintre cele trei companii din China continentală, potrivit raportului publicat de Clarivate Analytics Plc.