VIDEO 7 dintr-o lovitură: Huawei lansează un nou smartphone, laptopuri, căşti şi dispozitive purtabile

Huawei Consumer Business Group (BG) a găzduit astăzi evenimentul local Huawei Together 2020, în cadrul căruia a anunțat disponibilitatea pe piața din România a șapte noi produse Huawei Seamless AI Life. Este vorba despre smartphone-ul HUAWEI P smart 2021, laptop-urile HUAWEI Matebook X și HUAWEI MateBook 14, căștile HUAWEI FreeBuds Pro, tableta HUAWEI MatePad T 10 și dispozitivele purtabile HUAWEI WATCH FIT și HUAWEI WATCH GT 2 Pro.

O parte dintre cele șapte dispozitive sunt deja disponibile pe piața locală, în timp ce altele urmează să fie disponibile pentru achiziționare începând cu jumătatea lunii octombrie. Astfel, smartphone-ul HUAWEI P smart 2021 va fi disponibil cu o ofertă specială de lansare pentru primii 1.000 de cumpărători, începând cu data de 9 octombrie. Aceștia vor beneficia de o reducere de 200 lei la prețul recomandat de 1.299 lei și de un  HUAWEI WATCH FIT cadou. În același timp, noile laptop-uri vor putea fi achiziționate începând cu jumătatea lunii octombrie, HUAWEI MateBook X la un preț recomandat de de 7.499 lei, în timp ce modelul HUAWEI MateBook 14 va fi disponibil începând de la 3.899 lei, preț recomandat.

Tableta HUAWEI MatePad T 10s este deja disponibilă local, la prețul recomandat de 899 lei, iar modelul HUAWEI MatePad T 10 va putea fi achiziționat la prețul de 699 lei începând cu jumătatea lunii octombrie.

Smartwatch-ul de fitness HUAWEI WATCH FIT este deja disponibil local, la prețul de 499 lei, în oferta specială de lansare până pe 2 octombrie, alături de smartwatch-ul vârf de gamă HUAWEI WATCH GT 2 Pro, ce poate fi achiziționat la prețul de 1.499 lei, alături de un cântar Smart Scale cadou, până pe 13 octombrie.

„Ne bucurăm să anunțăm lansarea celor noi șapte produse dotate cu specificații de ultimă oră și pe piața din România. O experiență plăcută de utilizare este întotdeauna bazată pe inovație, astfel că ne străduim permanent să aducem în fața iubitorilor de tehnologie dispozitive cât mai performante, care să răspundă cât mai bine nevoilor lor. Noile dispozitive acoperă toate categoriile disponibile în portofoliul companiei, oferind un update consistent la nivel de ecosistem, consolidând prezența brandului în România și subliniind încă o dată angajamentul echipei locale de a oferi acces rapid consumatorilor români la produse Huawei recent lansate la nivel global.”, a completat Whisky Wangwei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România (foto, alături de Sabina Știrb, Marketing Manager și Ciprian Mirea, Director of Ecosystem & Head of Trade Marketing la Huawei Consumer Business Group).

HUAWEI P smart 2021

Smartphone-ul HUAWEI P smart 2021 va fi disponibil în culorile Crush Green, Blush Gold și Midnight Black. Are ecran Full HD de 6.67 inci, cameră principală de 48MP, iar senzorul de 1/2 inci ajută la obținerea unui zgomot redus și a unei calități mai bune a imaginii.

Mai mult, HUAWEI P smart 2021 este echipat cu o cameră selfie de 8MP cu o funcție de înfrumusețare AI, cât şi cu un obiectiv Ultra-Wide de 120°, pentru a oferi un câmp vizual mai larg.

HUAWEI MateBook X & HUAWEI MateBook 14

Cel mai recent laptop vârf de gamă de la Huawei, HUAWEI MateBook X, cântăreşte doar 1 kg[1], măsoară 13,6 mm[2] în cea mai groasă porțiune a sa și este mai mic decât o bucată de hârtie A4.

Noul HUAWEI MateBook X este primul notebook cu afișaj FullView 3K Infinite[3], realizat cu un design fără rame. Afișajul este și multitouch cu suport pentru gesturi, cum ar fi Fingers Gesture Screenshot, care permite utilizatorilor să facă rapid o captură de ecran glisând în jos pe ecran cu trei degete, la fel de ușor ca pe un smartphone.

Este alimentat de un procesor Intel® Core™ de a 10-a generație. Touchpad-ul este cu 26% mai mare comparativ cu generația anterioară pentru o utilizare mai ușoară, iar acum oferă HUAWEI Free Touch pentru feedback tactil complet. Noua tastatură full-size de tip scissor switch dispune de distanță între taste de 1,3 mm și vine cu două tweetere și woofere care formează un sistem de sunet cu patru difuzoare, pentru sunet surround.

Bazată pe tehnologia distribuită Huawei, tehnologia îmbunătățită Multi-screen Collaboration[4] adaugă și mai multă versatilitate notebook-ului HUAWEI MateBook X, permițând utilizatorilor să acceseze mai ușor capabilitățile mai multor dispozitive simultan. Accesarea funcției se face prin Huawei Share, integrată acum în touchpad-ul îmbunătățit. Utilizatorii pot controla computerul și un smartphone asociat pe un singur ecran, pot efectua apeluri video sau audio pe notebook, transfera fișiere între dispozitive sau chiar edita fișiere salvate pe smartphone folosind direct computerul. Utilizatorii de smartphone-uri Huawei pot profita și de Instant Hotspot pentru a-și conecta notebook-ul la Internet prin tethering[5].

HUAWEI MateBook X este, de asemenea, primul notebook Huawei care suportă Wi-Fi 6, oferind o viteză de transfer de date de trei ori mai mare[6] decât Wi-Fi 5.

HUAWEI FreeBuds Pro

HUAWEI FreeBuds Pro sunt primele căști wireless stereo (TWS) din lume care suportă anularea dinamică inteligentă a zgomotului. Dispunând de o soluție integrată hardware și software, noile căști TWS identifică în mod inteligent tipul de zgomot ambiental în funcție de împrejurimile imediate ale utilizatorului și comută între trei profiluri – General, Cosy și Ultimate – pentru a oferi performanțe optime de anulare a zgomotului.

Potrivit oficialilor companiei, HUAWEI FreeBuds Pro oferă cele mai bune performanțe de anulare a zgomotului de până acum pe un produs audio Huawei, cu un rating de anulare a zgomotului lider în industrie, de 40 dB[7]. Conexiunea duală cu sistemele inteligente Android, iOS și Windows înseamnă că utilizatorii pot comuta fără probleme între dispozitive, fără a fi legați de un singur brand, iar noul control gestual le permite acestora să preia controlul căștilor prin efectuarea unei glisări sau a unei ciupituri pe tija cubică a căștii.

HUAWEI MatePad T 10 și HUAWEI MatePad T 10s

Compania a prezentat astăzi tableta HUAWEI MatePad T 10, o nouă tabletă entry-level care se alătură seriei HUAWEI MatePad T, cu un afișaj de 9.7 inci.

Are procesor Kirin 710A încorporat în tabletă și o gamă de funcții inteligente și family-friendly, datorită EMUI 10.1. Tableta multimedia are un design minimalist și ergonomic, fiind disponibilă în culoarea Deepsea Blue.

Concepută pentru a oferi o experiență distractivă utilizatorilor de toate vârstele, HUAWEI MatePad T 10s include și Kids Corner, spațiul virtual care oferă un mediu sigur pentru copii. Opțiunile de control parental încorporate le permit părinților să stabilească cu ușurință limitele de utilizare și să controleze conținutul și aplicațiile disponibile pentru accesul copiilor.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro & HUAWEI WATCH FIT

Noul smartwatch vârf de gamă HUAWEI WATCH GT 2 Pro se lansează cu un design cu materiale premium, cristal de ceas de safir, carcasă din titan și ceramică prietenoasă cu pielea pe partea din spate, care se îmbină cu o altă sticlă de safir neagră pentru a spori precizia monitorizării și confortul la purtare.

Lansat alături de HUAWEI WATCH GT 2 Pro, HUAWEI WATCH FIT este primul smartwatch sport de la Huawei care prezintă un cadran dreptunghiular rotunjit. Smartwatch-ul dispune de un ecran AMOLED uimitor de 1,64 inci.

Cu o greutate de 34 g, HUAWEI WATCH FIT este la fel de ușor ca o brățară sport. Ceasul dispune de o tehnologie HUAWEI TruSeen ™ 4.0 recent actualizată, care folosește algoritmul de rețea neuronală AI multi-senzor de la Huawei și componente PPG avansate, pentru a oferi o monitorizare a inimii mai precisă întreaga zi și pentru a urmări schimbările referitoare la  oxigenul din sânge, somn și stres.


[1] Date obținute de la laboratoarele Huawei. Măsurarea reală poate varia din cauza toleranței de fabricație și a diferenței dintre metodele de măsurare. Doar pentru referință.

[2] Picioarele laptopului nu sunt incluse. Măsurarea reală poate varia din cauza toleranței de fabricație și a diferenței dintre metodele de măsurare. Doar pentru referință.

[3] „Infinite FullView Display” este definit ca design de afișaj Huawei fără rame. Afișajele fără rame se referă la afișajele cu rame ultra-subțiri și au un raport ecran-corp ridicat.

[4] Multi-Screen Collaboration suportă conexiunea între notebook-uri și smartphone-uri Huawei. Dispozitivele conectate trebuie să îndeplinească cerințele sistemului. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://consumer.huawei.com/en/support/huaweishare/

[5] Necesită un smartphone Huawei suportat.

[6] Sursa: Intel.

[7] Date obținute din teste model bazate pe persoane reale, efectuate în laboratorul Huawei. 40 dB este maximul anulării zgomotului. Efectul real poate varia în funcție de mărimea urechii utilizatorului, dopurile utilizate, structura canalului urechii, poziția de purtare, starea utilizatorului (mestecat, exerciții fizice etc.) și de alte condiții.