Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Seria HONOR 90 se lansează oficial la Paris, pe 6 iulie, și va fi disponibilă în România din aceeași zi

Noua serie HONOR 90, o iterație a gamei de smartphone-uri din seria N, se va lansa pe 6 iulie, în cadrul unui eveniment dedicat organizat la Paris. Seria include smartphone-urile HONOR 90 și HONOR 90 Lite ce vor fi disponibile în România odată cu lansarea europeană.

Noile modele includ funcția „Ultra Clear Camera”, care promite claritate și evidențiearea detaliilor pentru fiecare fotografie, ajutată de tehnologia HDR (High Dynamic Range).

HONOR introduce „Billion color display”, o caracteristică disponibilă, de obicei, pentru segmentul premium al pieței de smartphone-uri. Astfel, HONOR 90 va putea afișa aproximativ un miliard de culori.

Rata de refresh este de 120 Hz.

HONOR introduce și caracteristici care reduc emisiile de lumina albastră și ajustează luminozitatea și temperatura ecranului în funcție de condițiile de iluminare înconjurătoare, pentru creșterea confortului de utilizare, chiar și în timpul sesiunilor de navigare pe timp de noapte.

Bateria de 5000 mAh promite o autonomie de până la două zile.