Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

India, pe cale să devină regiunea cu cea mai rapidă dezvoltare 5G la nivel global

Aproximativ 240 de furnizori de servicii de comunicații (CSP) din întreaga lume au lansat servicii 5G comerciale, iar aproximativ 35 au implementat sau lansat servicii 5G standalone (SA). Cele mai frecvente servicii 5G lansate de furnizorii de servicii pentru consumatori sunt serviciile de bandă largă mobilă îmbunătățită (eMBB), cele de Fixed Wireless Access (FWA), jocurile și unele servicii bazate pe AR/VR, cum ar fi formarea și educația, rezultă din cea mai recentă ediție a Ericsson Mobility Report dată publicității în luna iunie 2023.

Una dintre principalele concluzii ale raportului menționat este că India ar deveni regiunea cu cea mai rapidă dezvoltare 5G la nivel global. După ce a lansat serviciile 5G, în august 2022, India înregistrează o dezvoltare accelerată a rețelelor de telecomunicații, în cadrul inițiativei Digital India.

La finalul anului trecut, numărul abonamentelor 5G din India era de aproximativ 10 milioane și se estimează că acestea vor reprezenta aproximativ 57% din numărul total al abonamentelor de servicii mobile din această țară până la finele lui 2028.

Totodată, în America de Nord adoptarea abonamentelor 5G a fost mai puternică decât se estimase anterior, mai arată raportul Ericsson. La sfârșitul anului trecut, această regiune avea cea mai mare pondere a abonamentelor 5G la nivel global: 41%.

Numărul abonamentelor 5G este în creștere peste tot în lume și se preconizează că va ajunge la 1,5 miliarde până la sfârșitul anului curent. Traficul global de date în rețelele mobile continuă să crească, media lunară de utilizare per smartphone, la nivel global, urmând să depășească 20 GB până la sfârșitul acestui an.

Raportul arată și o creștere continuă a veniturilor pe principalele piețe 5G. Fredrik Jejdling, Executive Vice President & Head of Networks în cadrul Ericsson, punctează faptul că: „Adoptarea globală a tehnologiei 5G a depășit un miliard de abonamente, aducând o creștere a veniturilor pentru furnizorii de servicii de comunicații de pe principalele piețe 5G. Se observă o corelație puternică între creșterea numărului de abonamente 5G și veniturile din servicii. În ultimii doi ani, introducerea serviciilor 5G pe cele mai importante 20 de piețe a dus la o creștere a veniturilor cu șapte procente.”

Furnizorii oferă din ce în ce mai frecvent pachete care includ diverse servicii de divertisment, cum ar fi televiziunea, streamingul de muzică sau platformele de jocuri în cloud. În prezent, aproximativ 58% dintre furnizorii de servicii 5G fac acest lucru în diverse forme.

Peste 100 de furnizori, dintre care aproximativ 40% pun la dispoziție servicii de FWA în rețelele 5G și estimările arată că până în 2028, 5G va reprezenta aproape 80% din totalul conexiunilor FWA.