Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Furnizorii de telefonie pot solicita ANCOM, până pe 21 iunie, alocarea numărului 116016 – Linie de asistență telefonică pentru victimele violenței împotriva femeilor

În perioada 20 iunie – 21 iulie 2023, furnizorii de servicii de telefonie pot solicita ANCOM alocarea numărului național scurt pentru servicii armonizate cu caracter social 116016, număr destinat serviciului „Linie de asistență telefonică pentru victimele violenței împotriva femeilor”. Solicitările de acordare a licenței de utilizare a resurselor de numerotație pot fi transmise ANCOM până la data de 21 iulie 2023.

Numărul se poate aloca unui singur furnizor de servicii de telefonie care trebuie să demonstreze că este capabil să asigure furnizarea și implementarea serviciului respectiv. În acest scop, odată cu depunerea cererii, furnizorul de servicii de telefonie trebuie să transmită o serie de documente care să ateste capacitatea de furnizare a serviciului (de exemplu un antecontract încheiat cu un furnizor de servicii cu caracter social). În cazul în care ANCOM primește solicitări din partea mai multor furnizori, alocarea se face pe baza unei grile de punctaj care evaluează capacitatea furnizorului de servicii armonizate cu caracter social de a asigura implementarea serviciului pentru care este alocat numărul și de a asigura respectarea condițiilor specifice de utilizare a numărului 116016, capacitatea conexiunii oferite, gradul potențial de accesibilitate a serviciului armonizat cu caracter social, precum și experiența solicitanților în implementarea numerelor naționale scurte și termenul de activare a numărului.

Serviciul furnizat prin intermediul acestui număr – cu același format în toate statele membre ale Uniunii Europene – trebuie să fie disponibil la nivel național și să ofere victimelor violenței împotriva femeilor posibilitatea de a solicita asistență și sprijin, de a fi informate în legătură cu drepturile lor și cu modalitățile de exercitare a acestor drepturi, precum și de a fi îndrumate către instituțiile relevante.