Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Huawei Watch GT 2e vine cu 100 de moduri sport, la 799 lei

Huawei Watch GT 2e, smartwatch-ul care dispune de 100 de moduri sport și tehnologii de ultimă generație de monitorizare a sănătății, este disponibil acum şi pe piața din România,la prețul de 799 lei. În perioada  20 aprilie – 19 mai, la achiziționarea produsului de la partenerii autorizați, primiţi gratuit un Smart Scale, pentru monitorizarea sănătății.

La fel ca produsele Huawei Watch GT anterioare, Huawei Watch GT 2e continuă să ofere utilizatorilor experiențe complete de monitorizare a sănătății și antrenamentelor fizice. Având în vedere că anul acesta optimizăm strategia Seamless Al Life pentru toate scenariile, fitness-ul și sănătatea devin scenarii esențiale pentru consumatori. HUAWEI continuă să stimuleze progresul tehnologic, să îmbunătățească ecosistemele software și hardware și să inoveze în materie de dispozitive purtabile, pentru a oferi utilizatorilor experiențe integrate de monitorizare a stării de sănătate și a sesiunilor de antrenament.”, declară Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.”

HUAWEI introduce în premieră pe Huawei Watch GT2 2e[1] o funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2). Autonomia bateriei este de două săptămâni[2]. Noul smartwatch asigură monitorizarea frecvenței cardiace și a tensiunii arteriale, emite memento-uri atunci când pulsul devine anormal și oferă funcții de urmărire a somnului. Astfel, testarea stării sănătății se poate face în timp real, punctează oficialii companiei.

Huawei Watch GT 2e este echipat cu un ecran tactil AMOLED de 1,39 inci și rezoluție Retina. Datorită acestui ecran luminos, afișajul este clar și colorat, chiar și afară, în lumina puternică a soarelui. Huawei Watch GT 2e vine în trei variante noi de culoare: Graphite Black, Lava Red și Mint Green.

HUAWEI aduce noutăți și pentru modelul Huawei Watch GT2 de 42 mm. Acesta vine cu o nouă variantă de carcasă, Champagne Gold, și o curea într-o nuanță nouă, Frosty White, care urmează să fie disponibilă și pe piața locală. Noul Huawei Watch GT 2 de 42 mm oferă și o funcție de monitorizare a ciclului menstrual pentru femei[3]. În plus, memento-uri menstruale și de fertilitate pot fi obținute din aplicația Huawei Health[4].

Huawei Watch GT 2 are o curea din cauciuc moale, corpul este din oțel inoxidabil, iar carcasa prezintă o suprafață netedă, cu strat negru intens.

Huawei Watch GT 2e suportă 15 moduri de sport de performanță, care includ opt activități în aer liber (alergare, mers, alpinism, drumeție, alergare de fond, ciclism, înot, triatlon) și șapte activități interioare (mers, alergare, ciclism, înot, antrenament liber, bicicletă eliptică, vâslit). În modurile de urmărire sportivă profesională, Huawei Watch GT 2e poate urmări 190 de tipuri de date în timpul antrenamentului. Huawei Watch GT 2e poate detecta automat și 6 moduri de sport profesionale.

Huawei Watch GT 2e suportă și 85 de moduri de urmărire personalizate care acoperă șase categorii de sporturi: extreme, timp liber, fitness, acvatice, jocuri cu mingea și sporturi de iarnă. Activitățile variază de la street dance la parkour, alpinism, yoga, balet și box. Huawei Watch GT 2e înregistrează date importante, precum durata antrenamentului, caloriile arse, intervalul ritmului cardiac, progresul exercițiilor, timpul de recuperare și multe altele, oferind o planificare științifică a exercițiilor și generând date ce pot fi partajate pe rețelele de Social Media printr-un singur clic.

Huawei Watch GT 2e are o capacitate de stocare pentru aproximativ 500 de melodii mp3[5]. Cu căștile Huawei Music și Bluetooth, utilizatorii se pot bucura de playlist-ul lor personalizat.

Lansarea primei funcții de monitorizăre a saturației de oxigen din sânge (SpO2)[6]

Bazate pe un senzor de frecvență cardiacă de înaltă performanță, tehnologia HUAWEI de monitorizare a frecvenței cardiace Truseen 3.5, tehnologia de gestionare a stresului TruRelax și tehnologia Trusleep 2.0 disponibile pe Huawei Watch GT 2e le permit utilizatorilor să își monitorizeze ritmul cardiac, nivelul de stres și calitatea somnului în timp real. Când pulsul unui utilizator este prea mare sau prea mic, ceasul va trimite un memento prompt. Huawei Watch GT 2e este echipat cu cipul HUAWEI Kirin A1, care oferă o autonomie a bateriei de două săptămâni.

Pentru prima dată, Huawei Watch GT 2e oferă o funcție de monitorizare a saturației nivelului de oxigen din sânge (SpO2) la nivel global. În decurs de un minut, utilizatorii își pot testa nivelul SpO2 și își pot evalua starea corpului în orice moment. Această funcție va fi disponibilă pentru utilizatori până la finalul lunii aprilie.


[1]Această funcție este disponibilă doar în unele regiuni, în conformitate cu legile și reglementările locale. Sistemul de operare iOS nu este suportat.

[2]Scenariile obișnuite de utilizator includ redarea săptămânală de muzică de 30 de minute, purtare pe durata întregii zile, cu fucția de urmărire a ritmului cardiac activată, monitorizarea științifică a somnului activată noaptea, antrenament săptămânal de 90 de minute în medie (cu locație activată), notificări activate (50 de SMS-uri primite și trei alarme setate în fiecare zi). Pentru redarea muzicii, este necesară conectarea cu căștile Bluetooth. Autonomia reală a bateriei variază în funcție de timpul de redare, comportamentele utilizatorului și condițiile reale.

[3]Upgrade prin OTA.

[4]Disponibilă doar pe dispozitivele Android.

[5]Doar formatul MP3 și LC-AAC sunt suportate pentru redare locală. Redarea de muzică necesită conectare la un telefon Android și cel puțin 2 GB spațiu de stocare.

[6]Datele și rezultatele sunt cu titlu de referință și nu sunt destinate utilizării medicale sau ca tratament.