Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Din 15 mai, Samsung aduce noua tabletă Galaxy Tab S6 Lite

Noua tabletă Samsung Galaxy Tab S6 Lite va fi disponibilă în România din 15 mai, la partenerii autorizați Samsung.

Vine cu un nou S Pen, cu design care îl face la fel de ușor de utilizat ca un stilou tradițional. Greutatea noului S Pen este de doar 7,03 g, iar latența sa îmbunătățită și vârful stiloului de 0,7 mm oferă o precizie mai mare pentru scriere și desen. S Pen-ul se fixează magnetic în partea laterală a tabletei sau în husa opțională. S Pen-ul lui Galaxy Tab S6 Lite nu are baterie, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea acestuia.

Folosind S Pen-ul și Samsung Notes, puteți transforma însemnările scrise de mână în text dactilografiat instantaneu[1]. Cu ajutorul unei etichete, căutați și ordonați notele cu ușurință, evidențiați pasaje importante și puteți să aruncați o privire asupra celor mai mici detalii cu funcția de zoom de 300%. Toate notele dvs. pot fi convertite cu ușurință în versiune PDF, imagine JPEG, fișier text sau document Microsoft Word.

Ecranul de 10,4 inci și rame foarte înguste permite multitasking, luare de notițe și vizionare de videoclipuri sau filme. Echipată cu cea mai recentă versiune a One UI, optimizată pentru un ecran al tabletei mai mare, Galaxy Tab S6 Lite prezintă o interfață vizuală mai intuitivă și instrumente de navigare simplificate.

Este disponibilă în trei culori[2], Oxford Gray, Angora Blue și Chiffon Pink.

Galaxy Tab S6 Lite include difuzoare duale cu sunet AKG și Dolby Atmos 3D cu sunet surround, astfel încât dacă urmăriți un videoclip pe YouTube, transmiteți emisiunea favorită prietenilor sau ascultați playlist-ul preferat, veți experimenta o calitate premium a sunetului.

Samsung are parteneriate cu YouTube și Spotify, cu aplicații pe gama Galaxy. Utilizatorii Galaxy Tab S6 Lite se pot bucura de videoclipuri YouTube fără reclame, posibilitatea de a descărca și viziona videoclipuri offline și acces la YouTube Music și YouTube Kids cu YouTube Premium gratuit timp de 4 luni[3]. Spotify se integrează perfect în interfața de utilizator a lui Galaxy Tab S6 Lite, astfel încât să puteți căuta cu ușurință muzică și podcast-uri, sau chiar să setați melodia preferată ca alarmă[4]. De asemenea, Galaxy Tab S6 Lite se poate conecta wireless la configurația difuzorului[5] de acasă, astfel încât să puteți reda playlist-urile preferate de pe Spotify pe un alt dispozitiv sau difuzor, toate controlate de pe tabletă.

Puteți prelua apeluri, puteți trimite și primi mesaje text prin contul Samsung de pe tabletă, chiar și atunci când smartphone-ul dvs. nu este la îndemână sau puteți rămâne conectat cu prietenii și colegii utilizând apeluri video prin Google Duo direct pe Galaxy Tab S6 Lite. Utilizați display-ul Daily Board pentru a schimba melodiile, pentru a vă vizualiza calendarul, pentru a verifica vremea și pentru a scrie memo-uri și remindere rapide.


[1] Funcția de convertire de text acceptată în aplicația Samsung Notes și disponibilitatea funcțiilor poate varia în funcție de limbă.

[2] Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de piață.

[3] YouTube Premium este disponibil numai în anumite piețe. Doar abonații noi pentru YouTube Premium sunt eligibili pentru această ofertă.

[4] Dispozitivele trebuie înregistrate în Spotify Connect la prima utilizare.

[5] Difuzoarele trebuie să accepte conexiunea Bluetooth sau Wi-Fi.