Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

SAP deschide la București un hub de inovație digitală

Compania germană SAP lansează la București un hub de inovație digitală denumit SAP Labs Site.

Începând cu luna iulie, noul SAP Labs Site din București face parte din rețeaua globală de R&D SAP Labs Network, care supervizează cele mai importante activități de inginerie ale companiei, cu 21 de centre de cercetare și dezvoltare în 17 țări din întreaga lume, precum Germania, Statele Unite ale Americii, India, China și Brazilia. Fiecare locație vizează domenii diferite, precum inteligența artificială, cloud computing-ul sau automatizarea proceselor etc.

Noul Labs Site din București operează sub coordonarea responsabilului local, Bogdan Cioc, și face parte din hub-ul regional SAP Labs SEE Hub. SAP Labs SEE Hub este înființat în cooperare cu SAP Labs Bulgaria și se află sub conducerea lui Radoslav Nikolov, Managing Director SAP Labs Bulgaria.

Bogdan Cioc, responsabil pentru operațiunile SAP Labs Site în București, este absolvent al Academiei de Studii Economice din București și al programului Executive-MBA al Universității de Economie și Afaceri din Viena și al Carlson School of Management din Minneapolis. Și-a început cariera profesională în 2002 și s-a alăturat echipei SAP România în 2007, unde a fost unul dintre membrii fondatori ai centrului de livrare a serviciilor de consultanță din țară.