Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Propunere ANCOM: crearea Grupului Consultativ pentru Securitatea Comunicațiilor Electronice

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii a publicat spre consultare proiectul de decizie privind securitatea rețelelor publice de comunicații electronice și a serviciilor de comunicații electronice destinate publicului.

Un element de noutate pe care proiectul de decizie îl propune este crearea Grupului Consultativ pentru Securitatea Comunicațiilor Eelectronice, se arată într-un comunicat de presă al instituției. Acesta ar urma să fie format din reprezentanți ai ANCOM și ai furnizorilor de rețele publice de comunicații electronice sau servicii de comunicații electronice destinate publicului cu un număr de cel puțin 100.000 de conexiuni. Acest grup va avea drept scop promovarea armonizării măsurilor de securitate, promovarea cooperării, evaluarea riscurilor emergente, facilitarea schimbului de informații și bune practici, analiza provocărilor la adresa securității rețelelor și serviciilor.

Principalele modificări pe care proiectul de decizie le propune vizează măsurile tehnice și organizatorice care trebuie luate de furnizorii de rețele publice de comunicații electronice sau de servicii de comunicații electronice destinate publicului pentru a gestiona în mod corespunzător riscurile la adresa securității rețelelor și serviciilor de comunicații electronice.

În ceea ce privește raportarea incidentelor de securitate, modificările prevăd definirea impactului semnificativ nu numai în funcție de praguri cantitative (număr utilizatori afectați și durata incidentului), ci și în funcție de o serie de praguri calitative, precum incidente care afectează rutarea comunicațiilor de urgență către serviciul de urgență 112 sau furnizarea serviciilor de comunicații critice.

Proiectulpoate fi consultat aici, iar cei interesați pot transmite propuneri către ANCOM până la data de 01.09.2023.