Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Dahua Techology: măsurare simultan, fără contact, a temperaturii mai multor persoane

SIEL INVEST distribuie în România o soluție profesională non-contact de detectare a temperaturii umane, ce permite măsurarea simultană a mai multor persoane de la distanță. Soluția este dezvoltată de Dahua Techology și constăîntr-o cameră termală, care măsoară cantitatea de energie pe care o persoană o emite în raport cu împrejurimile sale, un senzor de calibrare a temperaturii și un echipament de înregistrare a datelor, cu inteligență artificială.

În momentul detectării unei persoane cu temperatură ridicată, sistemul va emite o alarmă pentru a ușura planul de intervenție.

Soluția Dahua Technology are o marjă de eroare de doar +/- 0,3 grade Celsius, analizează și afișează în timp real temperatura persoanelor, oferă sistem non-contact, măsurarea simultană a mai multor persoane, avertizarea lipsei măștii de protecție, recunoaștere facială prin intermediul bazei de date, suport tehnic permanent.

„Acestă tehnologie este rezultatul experienței acumulate în diferite țări ale lumii de o echipă de peste 5000 de specialiști. Ne bucurăm să putem oferi agenților economici din România o soluție performată, de ultimă oră, care va contribui la întoarcerea la serviciu în siguranță a angajaților sau la protejarea clienților. Este un sistem non-contact care oferă beneficii multiple, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea în spitale, școli, clădiri comerciale sau zone rezidențiale”, declară Larisa Negru, Director General Siel Invest.

În prezent, cea mai răspândită metodă de verificare a temperaturii angajaților sau vizitatorilor, adoptată la scară largă și la noi în țară în pandemia COVID-19, este termometrul portabil. Această metodă implică însă utilizarea de personal sau operator suplimentar și limitează viteza de intrare a persoanelor într-un spațiu. De asemenea, această metodă implică distanțarea socială a operatorilor de subiecți la 1,5 m – 2 m, lucru greu de realizat.