GSMfit.ro, relansat pe platforma de e-commerce Magento 2

Zitec dezvoltă website-ul GSMfit.ro pe platforma de e-commerce Magento 2. Magazinul online este deținut de Allis Electronics.

Echipa Zitec a facilitat migrarea magazinului online de pe platforma Magento 1 la Magento 2.3. Pentru clienții fideli ai magazinului online a fost dezvoltat și un program de fidelizare, GSMfit Club, cu discount-uri de prețuri și oferte pentru membri.

„Într-un domeniu inundat de produse contrafăcute, multe dintre acestea cu proveniență din piața gri, scopul GSMfit este de a oferi produse 100% originale, la cel mai bun raport calitate – preț. Suntem bucuroși să înglobăm toată experiența noastră de peste 20 de ani în comerțul de produse de telefonie în noua platformă GSMfit.ro, cu ajutorul partenerilor de la Zitec, și astfel să oferim o experiență de utilizare superioară cumpărătorilor noștri fideli”, a declarat Alina Stănescu, Marketing Manager al Allis Electronics.

„Transformarea digitală a unei afaceri este foarte importantă pentru viitorul activității acesteia, și susținem această idee în contextul actual mai mult decât oricând. O platformă e-commerce optimizată înseamnă o experiență îmbunătățită pentru utilizatori, care îi va face cu siguranță să revină.”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Din luna octombrie a anului trecut, Zitec este oficial singura companie românească partener Magento Business, platforma e-commerce lider în lume, se arată într-un comunicat al companiei. Zitec dezvoltă proiecte utilizând Magento din 2012, obținând mai multe certificări precum Magento 2 Certified Professional Developer și Magento 2 Certified Associate Developer. Printre clienții care au beneficiat de soluții Magento se numără: Porsche Romania, eMag, Flanco, iELM, Vector Watch, Altex, Urban Monkey, PPT – Prețuri pentru tine, Tech-Con, Love Crafts sau Zonia.