Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Săptămâna de nota 10, cu un extra discount de 10% la device-urile Huawei

În perioada 19 – 28 iunie, primiţi un extra discount de 10% la achiziționarea unui dispozitiv dintre cele incluse deja în campania promoțională Family Week, dar și a altor produse din portofoliu, printre care: Huawei P30, Huawei P30 lite și Huawei Nova 5T.

Pentru primi extra discountul de 10%, folosiţi codul special Huawei10, atât în momentul în care plasaţi o comandă online la unul dintre partenerii autorizați ai HUAWEI, cât și în magazinele fizice ale acestora, dar și în Huawei Experience Stores.

Dispozitivele care beneficiază de prețuri promoționale în această perioadă sunt atât smartphone-urile, cele mai căutate din portofoliu, cât și tableta Huawei MatePad T8, care a atras atenția iubitorilor de tehnologie încă de la lansare și care se adresează tuturor membrilor familiei.”, precizează Whisky Wangwei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group.

Telefoanele Huawei P30, Huawei P30 lite și Huawei Nova 5T se alătură, în cadrul campaniei Săptămâna HUAWEI de nota 10, dispozitivelor care beneficiază de oferte speciale în această perioadă, cu un discount de 10%.

Pentru toate pachetele promoționale deja disponibile, incluse în lista de mai jos, primiţi un extra discount de 10%, prin activarea codului Huawei10:

  • La achiziționarea Huawei P40, utilizatorii primesc un voucher în valoare de 600 lei și un telefon Huawei Y5p cadou, în timp ce, pentru modelul Huawei P40 Pro, beneficiază de un voucher de 300 lei și un telefon Huawei Y5p gratuit.
  • Utilizatorii care decid să își achiziționeze un Huawei P40 lite primesc un discount în valoare de 200 lei, respectiv 50 lei pentru cei care aleg modelul Huawei P40 lite E.
  • Prețurile de precomandă pentru Huawei Seria Y rămân valabile, cu un discount de 200 lei. Astfel, prețul special pentru Huawei Y5p este de 399 lei, respectiv 599 lei pentru Huawei Y6p.
  • Tableta Huawei MatePad T8 poate fi achiziționată cu un discount de 200 de lei, valabil până la finalul lunii iunie.