Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Samsung integrează tehnologia SmartThings în dispozitivele sale, cu viziunea de a transforma toate casele în unele conectate

Samsung SmartThings integrează software-ul SmartThings Hub în anumite produse selectate Samsung 2022, de la televizoarele și monitoarele inteligente, până la frigiderele Family Hub de la Samsung. Anunţul a fost făcut la Târgul CES 2022, poziționând produsele Samsung pentru un stil de viață conectat, din ecosistemul casei inteligente.

Integrarea SmartThings Hub le permite utilizatorilor să profite de dispozitivele lor Samsung utilizând diverse protocoale de comunicare pentru o casă inteligentă, precizează oficialii companiei. Pe lângă Matter, software-ul încorporat va suporta conexiunea prin Wi-Fi sau Ethernet, ceea ce va permite comunicarea între o gamă largă de dispozitive inteligente. Conectivitatea suplimentară la dispozitivele Zigbee va fi posibilă și printr-un accesoriu USB opțional.

Jaeyeon Jung, Vice President at Samsung Electronics and Head of SmartThings, explică faptul că „misiunea SmartThings a fost întotdeauna aceea de a crea experiențe care pot îmbunătăți viața oamenilor. Pentru a aduce această misiune la viață, ne-am concentrat asupra îmbunătățirii tehnologiei SmartThings – acesta este următorul pas în viziunea Samsung, acela de a transforma toate casele în unele conectate. Prin amploarea portofoliului Samsung și prin intermediul platformei deschise, versatile și flexibile oferită de SmartThings, suntem puși în poziția de a răspunde cererii tot mai mari de dispozitive conectate pentru casă, încă de la începutul pandemiei”.

Potrivit „2021 Connectivity and Mobile Trends Survey”[1] emis de Deloitte, gospodăriile din SUA dețin în medie 25 de dispozitive conectate, iar consumatorii acordă din ce în ce mai multă prioritate ușurinței în utilizare, interoperabilității și prețului atunci când iau o decizie de cumpărare.


[1] https://www2.deloitte.com/us/en/insights/industry/telecommunications/connectivity-mobile-trends-survey.html