Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Verizon Business și CareAR vor să transforme furnizarea de servicii și CX prin 5G

Verizon Business și CareAR, A Xerox Company, au anunțat un parteneriat strategic, astfel încât combinând rețelele Verizon 4G, 5G și tehnologia de calcul, aproape în timp real, cu realitatea augmentată CareAR și platforma bazată pe AI, tehnicienii pot rezolva de la distanță problemele de service.

Parteneriatul dintre Verizon și CareAR va ajuta la această tranziție a forței de muncă, utilizând atât tehnologia de rețea, cât și AI/AR pentru a permite perfecționarea și dezvoltarea rapidă a următoarei generații de angajați nativi digital, indiferent de locație, susţin oficialii celor două companii. Cu CareAR, Verizon va oferi asistență în timp real și soluții de depanare ghidate de experți în portofoliul său de produse și servicii, creând un nou standard de capabilități self-service și de informații personalizate „how-to” pentru clienți și tehnicienii de teren.

Sampath Sowmyanarayan, Chief Revenue Officer, Verizon Business, precizează că „Prin intermediul tehnologiei 5G și edge computing, putem ajuta CareAR să ofere capabilități avansate de AR și AI pe dispozitive mobile standard, smart glass și dispozitive cu drone pentru a spori eficiența și experiențele digitale.”