Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Studiu IPlytics: Samsung e lider la brevete 5G esenţiale

Firmă de cercetare de piaţă IPlytics[1] din Berlin clasează Samsung pe primul loc la numărul de brevete 5G esențiale (Standard Essential Patent – SEP[2]). Rezultatele au fost publicate în raportul  „Cine conduce în cursa brevetelor 5G? O analiză a domeniului brevetelor esențiale 5G (SEPs) declarate și contribuțiile standardelor sale.” , care arată că anul trecut, Samsung a fost lider în zona brevetelor 5G ca urmare a activităților de cercetare și dezvoltare a standardelor și tehnologiilor 5G.

De asemenea, Samsung a ocupat locul doi în alte două categorii importante: numărul de familii[3] de brevete 5G acordate[4] și active[5] și numărul de familii de brevete acordate și active cu cel puțin unul acordat de EPO (European Patent Office) sau USPTO (United States Patent and Trademark Office).

Portofoliul 5G Samsung cuprinde produse diverse de la rețele RAN și Core complet virtualizate, la soluții de rețele private și tool-uri de automatizare ce se bazează pe AI.

[1] „IPlytics a stabilit „ rata esențială ”prin crearea unui set de date aleatoriu de 1.000 de familii de brevete declarate 5G (acordat OEB / USPTO) și maparea acestuia la specificațiile 5G”. [Online]. Disponibil: https://www.iam-media.com/who-leading-the-5g-patent-race-patent-landscape-analysis-declared-seps-and-standards-contributions

[2] „Un brevet care protejează tehnologia esențială pentru un anumit standard”, raportul Comisiei Europene – „Stabilirea abordării UE a brevetelor esențiale standard”, p1, noiembrie 2017.

[3] “o colecție de brevete care acoperă același conținut tehnic sau similar [Online]. Disponibil: https://www.epo.org/searching-for-patents/helpful-resources/first-time-here/patent-families.html

[4] „un brevet acordat de cel puțin unul dintre oficiile de brevete”, raportează IPlytics – „cine conduce cursa de brevete 5G”, p5, noiembrie 2019.

[5] „în stare activă, ceea ce înseamnă că nu a expirat, nu a fost revocat sau expirat”, raportează IPlytics – „cine conduce cursa de brevete 5G”, p3, noiembrie 2019.