Samsung Galaxy XCover 5, pentru fabrici și uzine

Noul Galaxy XCover 5 de la Samsung e proiectat pentru munca de teren și pentru cea din fabrică, deci pentru medii dificile.

Capacitatea sa de absorbție a șocurilor îi permite să reziste la căzături de până la 1,5 metri. Acesta poate fi scufundat la peste un metru adâncime în apă pentru mai mult de 30 de minute, avand și protecție împotriva prafului. Funcția “atingere cu mănuși” (Glove Touch) crește sensibilitatea la atingere, permițându-le utilizatorilor să folosească dispozitivul în timp ce poartă mănuși pentru o utilizare rapidă și convenabilă.

Hardware-ul de pe Galaxy XCover 5 este protejat prin Samsung Knox, platforma de securitate a companiei, cu securitate încorporată pe fiecare strat al dispozitivului, de la cip până la aplicații. Samsung Knox protejează informațiile confidențiale de afaceri în timp real și răspunde preventiv la malware-ul din ce în ce mai avansat și la oricare alte amenințări rău intenționate.

Galaxy XCover 5 permite integrarea funcției walkie talkie în Microsoft Teams. Are și funcție push-to-talk. De asemenea, utilizatorii își pot configura ce aplicații pot fi deschise prin XCover Key – o caracteristică personalizată care oferă acces cu o singură atingere în aplicațiile cele mai frecvent utilizate, precum lanterna LED, apelurile de urgență sau hărțile.

Este echipat cu procesor Exynos850, 4 GB RAM și până la 64 GB stocare internă. Bateria de 3.000mAh de lungă durată, detașabilă, suportă încărcarea rapidă prin USB și POGO.

*Specificațiile pot varia în funcție de piață.