Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Samsung Galaxy A21s are ecran Infinity-O şi cameră foto quad

Noul smartphone Galaxy A21s vine cu noi funcții şi dotări pentru cea mai populară serie din portofoliul Samsung, seria Galaxy A. E vorba de un ecran imersiv Infinity-O, o cameră quad și o baterie de lungă durată. Galaxy A21s va fi disponibil comercial din 19 iunie.

Concret, Galaxy A21s este echipat cu un ecran Infinity-O HD+ de 6,5 inci, cu raport de afișare 20:9 împreună cu funcția audio Dolby Atmos.

Gama de culori prezintă un efect 3D unic Glossy și de Hologramă.

Galaxy A21s vine cu o cameră foto quad puternică, camera principală de 48MP şi  camera Ultra Wide de 8MP. Camera Macro de 2MP vă permite să realizați fotografii la distanță mică, surprinzând cele mai mici detalii, pe care în mod normal nu le-ați fi putut surprinde, conform descrierii producătorului. Datorită camerei de adâncime de 2MP, funcția Live Focus vă permite să vă concentrați asupra subiectului principal, aplicând un efect de fundal blurat fotografiilor în care apar persoane, animale sau mâncarea pe care o îndrăgiți.

Galaxy A21s dispune de o baterie de 5.000mAh de lungă durată și de o încărcare rapidă de 15W. E dotat cu 32 GB de stocare internă și o memorie externă de până la 512 GB. Interfața One UI Core permite navigarea cu o singură mână și funcția dark mode.

A21s este echipat cu funcția de recunoaștere a feței și cu senzor de amprentă digitală. Doar poziționați telefonul în zona feței și îl puteți debloca instantaneu.